Missie en Visie van Bakkerij Schuiteman

Bakkerij Schuiteman is een dynamisch bedrijf, enerzijds modern, anderzijds ambachtelijk. Juist deze combinatie maakt het zo bijzonder.

Missie

Bakkerij Schuiteman is een ambachtelijk bedrijf in Garderen op de Veluwe, waar met liefde voor het vak dagelijks vers authentiek brood en banket wordt gemaakt voor de winkels en het derde kanaal. Er is aandacht voor mens en milieu en in al haar activiteiten staat het ambachtelijk product en de klant centraal. De bakkerij als sociaal betrokken ontmoetingsplaats van de samenleving. We kijken vooruit waarbij we voortdurend trends en ontwikkelingen in de gaten houden.

Visie

Bakkerij Schuiteman wil als organisatie bekend staan als de herkenbare, toegankelijke en altijd vriendelijke bakker in de buurt, waar versheid, scherpe prijzen, de juiste prijs - kwaliteit verhouding en acties vanzelfsprekend zijn. De medewerkers moeten met plezier bij de bakker werken, met passie voor het vak en mogelijkheden voor persoonlijke talenten en ontwikkelingen. Betrokkenheid, vakmanschap en kwaliteit moet een bindende factor zijn. Bakkerij Schuiteman maakt lekkere producten die kwaliteit en ambacht uitstralen. Het gaat niet alleen om de waarde van het product zelf, maar ook de waarde die het met zich meebrengt, samen zijn, genieten en delen horen daarbij. 

Naast het verstrekken van brood en banket willen we ook een sociale functie vervullen, door mogelijkheden te creëren voor onze sociale omgeving, mogelijkheden waarbij de gemeenschap gebaat is. Het toekomstperspectief zal zich toespitsen op de consumentenmarkt en de B2B markt. Onze lange termijn ambities liggen in de uitbreiding van het aantal winkels en de realisatie van een nieuwe bakkerij. De werkomgeving en de winkels van Bakkerij Schuiteman zorgen door de inrichting en sfeer voor een goed gevoel. We voelen ons gastvrouw en gastheer en stralen dat ook uit.

Bakkerij Schuiteman

|
Ontwerp en realisatie: w3worx websolutions