Inleiding

In de winkels van Bakkerij Schuiteman in Garderen en Voorthuizen kunt u zich laten verrassen door het uitgebreide assortiment, ambachtelijke kwaliteit en de vele aanbiedingen! Wij hebben een hoge servicegraad door beter in te spelen op de wensen van u als klant. Wilt u persoonlijk bediend worden, even rustig rondkijken of snel even een bestelling ophalen? Het is allemaal mogelijk in de winkels van Bakkerij Schuiteman!
 

Vestiging Garderen

De sfeervol ingerichte winkel in Garderen heeft behalve verkoop van tongstrelende brood- en banketproducten ook een gezellige koffiehoek met 24 zitplaatsen. In de zomer kan men hier ook terecht voor een lekker vers schepijsje. De winkel is uitstekend bereikbaar omdat het midden in Garderen ligt. De winkel beschikt over ruime parkeermogelijkheden voor zowel auto's als fietsers.

Als extra service voor de koffiedrinkende fietser bestaat de mogelijkheid om de electrische fiets op te laden.


Vestiging Voorthuizen

In de nieuwe winkel van Bakkerij Schuiteman in Voorthuizen draait het om beleving en service op maat. Als u straks naar binnen loopt zult u merken dat al het lekkers wat onze bakkers elke dag voor u maken veel beter zichtbaar is. 

Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment, ambachtelijke kwaliteit en dagelijkse aanbiedingen! Tevens verhogen wij de servicegraad door beter in te spelen op de wensen van onze klanten. Wilt u persoonlijk bediend worden, even rustig rondkijken of snel even een bestelling ophalen?

Bakkerij Schuiteman

|
Ontwerp en realisatie: w3worx websolutions