Dat wisten wij al langer, maar toch, een mooie gelegenheid om ons klein gebak onder de aandacht te brengen. Zeker de afgelopen twee corona-jaren zochten meer mensen naar verwenmomenten. Klein gebak of petit fours bleken de perfecte traktaties!

Proef en geniet van:

Luxe mini gebak

Slagroomsoesjes

Petit fours

Ken je ons gebak al? Tijd om ons overige banket te proeven! Trakteer jezelf op onze super vlaaien, geweldige taarten en luxe schnitts.

Terwijl jij jouw bestelling ophaalt, kun je gelijk ons ambachtelijke brood in je mandje stoppen. Dan is je dag van begin tot eind perfect!

Petit fours, veelzeggend feestelijk

De petit fours van Bakkerij Schuiteman zijn handzame, feestelijk uitziende gebakjes van cakelaagjes, crème en vruchten. Mooi en afwisselend gedecoreerd met de mogelijkheid om een foto of logo op te bedrukken.

Petit fours zijn heerlijk en brengen direct een feestelijke sfeer aan!

Slagroomsoezen, klein maar groots in beleving
Ook slagroomsoezen blijven populair.

We kiezen het beste soezenbeslag en dat bereiden we in alle rust tot heerlijk zachte bolletjes waar we een mengsel van slagroom en crème in spuiten. Net eventjes anders dan anders, dat maakt dit klein gebak groots in beleving!

Luxe mini gebak, voor wie oog heeft voor kunst
Kunstwerkjes, dat zijn de petit luxe gebakjes. Elk gebakje is een bijzonderheid met een  basis van amandelkoekjes van echte amandelen, opgespoten met crème en rijk versierd met meerdere lagen decoratie en fijn getekende motiefjes. Ooit zoiets geproefd?

Waarom klein gebak?

Uit onderzoek is gebleken dat de belangrijkste redenen om banket en gebak te kopen gerelateerd zijn aan feestelijke activiteiten en verwenmomenten.

Speelt gezondheid ook een rol? Dan gaat de voorkeur uit naar klein gebak. Maar zorg dan dat je het bij eentje houdt ….Dat is de uitdaging! (We spreken uit ervaring).

Wie is Bakkerij Schuiteman?

Verwennen, genieten, beleven, trakteren, feest, Bakkerij Schuiteman zorgt wel voor gezelligheid! Onze producten vallen soms zelfs in de prijzen ook – als we tijd hebben om naar een wedstrijd te gaan J In 2021 werden onze Oranjesoezen nog bekroond.

Ook ons Gevuld speculaas werd bekroond en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kom beter eens langs in onze inspirerende winkels, dan ga je ons succes nog beter begrijpen.

Onze warme bakkerijen vind je in Garderen en Voorthuizen, en zijn vanuit de regio Veluwe, Ermelo, Putten, Garderen, Barneveld, Uddel en Elspeet makkelijk aan te rijden.

Brood online bestellen? Welkom in onze uitgebreide webshop.

Toe aan gezondere keuzes? Koop dan nooit meer supermarktbrood maar vertrouw op het ambacht van de authentieke broodbakker. Met de beste granen bakken wij de beste broden.

Populair:

Veluws Donker

Gelders Volkoren