Jaarlijks schuiven kinderen van scholen door heel Nederland gezellig met elkaar aan tafel voor een gezamenlijk ontbijt. De ontbijtweek is dit jaar van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november. Ook Bakkerij Schuiteman doet traditiegetrouw weer mee. We leveren aan de Prins Bernhardschool in Garderen en aan de Augustinusschool in Ermelo.

We hebben al veel zin om de basisschoolkinderen te verrassen met verrukkelijke broodjes. We kunnen bijna niet wachten tot het moment dat we hun glunderende kindergezichtjes zien! Be sure, we zorgen voor het beste brood volgens de Schijf van Vijf. Kwaliteit zoals je van Bakkerij Schuiteman gewend bent.

We gunnen elk kind het beste

Helaas zijn er nog steeds kinderen die zonder ontbijt naar school gaan, of het moeten doen met onvolwaardige voeding.

Daarom vinden we van Bakkerij Schuiteman het zo belangrijk dat kinderen in onze omgeving kennis kunnen maken met ons supersmakelijke maar ook supergezonde brood. Kinderen in de groei verdienen de meest volwaardige voeding. Daar dragen we graag aan bij.

Ambachtelijk brood dat proef je

Voor wie ons brood nog niet heeft geproefd: al onze broden zijn authentieke, ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten. Alle grondstoffen zijn gecertificeerd en met zorg uitgekozen. Ons brood bevat geen onnodige toevoegingen, uitsluitend additieven volgens de E-norm.

De verkoopsters van Bakkerij Schuiteman weten alles van hun producten en kunnen de herkomst van ingrediënten verklaren.

Gelders volkoren, Veluws brood of ander brood, ze kunnen je van elk soort exact vertellen welke ingrediënten in welke hoeveelheden in het brood zitten en met welke voedingswaardes.

Jij wilt toch ook weten wat je kind eet? Of misschien heb je een andere vraag over ingrediënten, bijvoorbeeld over allergenen.

Proef, ruik en beleef de unieke producten van de warme bakker in Gelderland. Een bakkerij met een missie. Ken je onze saucijzenbroodjes al met prijswinnend korstdeeg? Ga naar saucijzenbroodjes bestellen.

Bestel ambachtelijk brood en banket online of via telefoon 0577-461206 of 0342-471366.

Bezoek onze winkels in Garderen of Voorthuizen.

Bakkerij Schuiteman

Garderen
Bakkerstraat 8
3886 AT Garderen
0577-461206

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 uur tot 16:00 uur