Geslaagd-taart! Halve meter slagroom schnitte, gebak en meer

Het zit erop! Je zoon of dochter mag binnenkort een diploma in ontvangst nemen. Met een Geslaagd-Taart van Bakkerij Schuiteman wordt het feest extra bijzonder.

Speciaal voor geslaagden hebben we de halve meter slagroom schnitte, maar ook heerlijk Geslaagd-gebak, taarten en vlaaien die je zelf kunt ontwerpen. Zet je zoon of dochter even goed in het zonnetje en verras met de leukste taart.

Bestel nu halve meter slagroom schnitte a 28,95 euro.

In de webshop vind je nog meer lekkers.

Je kunt ook bellen naar onze winkels in Garderen en Voorthuizen als je speciale wensen hebt voor geslaagd voor op taart.

Telefoon Bakkerij in Garderen: 0577-461206

Telefoon Bakkerij in Voorthuizen: 0342-471366

Geslaagd taarten van heerlijk biscuitdeeg, banketbakkersroom en meer..

Onze prachtige halve meter slagroomtaarten zijn heerlijk van smaak en goed gevuld. We voorzien ze van feestelijke decoratie en eventueel nog een foto en tekst naar wens.

We maken de halve meter slagroomschnitte van ons bekende biscuitdeeg, gevuld met luchtige slagroom en we werken het geheel af met verse vruchten en vrolijke versieringen.

Een halve meter geslaagd taart is ook leuk om cadeau te geven. Ook de verpakking is al een feestje! De taart is bedoeld voor ongeveer 12 tot 14 personen.

Extra makkelijk aan de halve meter slagroomtaart is dat hij makkelijk te snijden is. Het voordeel is dat je de grootte van de stukken naar wens kunt aanpassen. Voor je nichtjes, neefjes, je opa en oma, voor iedereen een stuk op maat.

Zelf je taart ontwerpen

Wil jij je taart met geslaagd erop extra persoonlijk maken? Stuur ons een foto (+ 7.50 euro). Stuur ons je tekst naar keuze (+1.50 euro) en maak het niet langer dan 50 tekens.

Wil je nog even verder kijken naar andere leuke taarten? Bewonder de meesterhand van onze banketbakker:

Ronde slagroomtaarten met een zijkant van chocolade of nootjes

Prachtig gedecoreerde chipolatataart

De leukste taarten in de regio Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en bekijk je bij onze taarten online.

Schnittes, gebak en meer

Uit ander banket zoals stammen, vlaaien en gebakjes kun je bij ons volop kiezen om je feestelijke avond mee op te luisteren.

Het aardbeienseizoen is weer gestart. We kunnen weer heerlijke, verse aardbeien verwerken in onze sloffen, vlaaien en gebakjes.

En ook al waren de temperaturen lang beneden het gemiddelde, de zomer is nu echt in aantocht. En dus maken we plek in onze vitrines voor heerlijk banket met zachtfruit zoals mango en passievrucht. Ons taartenassortiment is weer extra zonnig en fruitig!

Wie is Bakkerij Schuiteman?

Bakkerij Schuiteman is de prijzenwinnende bakker van wie recent nog de Oranjesoezen werden bekroond. Ook onze Oranjetompoezen kwamen met een hoog eindcijfer uit de keuring, het bewijs dat ons Oranjegebak ontzettend goed is!

Al eerder wonnen we prijzen met ons korstdeeg (waar onder meer saucijzenbroodjes en appelflappen van gemaakt worden). Ook onze speculaaskoekjes hebben prijzen gewonnen.

Naast al deze heerlijkheden bekwamen onze bakkers zich elke dag weer in authentiek brood zoals Veluws Donker en Gelders volkoren, vers gebakken, met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en zonder toevoegingen die brood wel langer houdbaar, maar niet gezonder maken.

Ook hebben we broden naar eigen receptuur ontwikkeld zoals onze Woutbroden, die lijken op Waldkorn maar dan smaakvoller. Reden genoeg om eens langs te komen in een van onze winkels. Leuk!

Saucijzenbroodjes bestellen

Geslaagd taart bestellen

Wie feest viert eet taart! Kies uit onze Geslaagd taarten en geniet van het beste gebak van de regio Garderen en Voorthuizen.

Graag tot ziens in onze winkels!