Recensies

Wat een prachtige taart!!!!!
We hebben er van genoten!! Bedankt!!!

Met vriendelijke groet,

Antonie, en fam Meijer

 

Goedemiddag,
Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de 3 taarten die wij besteld hadden en wij gisteren geleverd hebben gekregen.
Hij was echt super heerlijk!!!

Met vriendelijke groet,

Aranka Bakker, Barneveld

“Beste allemaal,
Afgelopen week en weekend waren we tijdens de herfstvakantie volgens jarenlange traditie weer te gast op de Kastelenhof op de mooie Veluwe… het eerste ritje was iedere morgen naar jullie bakkerij in Garderen. Een superbegin van iedere vakantiedag, zóveel lekkere en verse spullen. En ook de kinderen komen supergraag mee want een lekker vers broodje gaat er altijd in… Ook een compliment voor de spontane winkeldames!

Veel succes met jullie bakkerij en tot gauw!

Hartelijke groeten, ”

Fam. Van Veldhuisen, Waarde

 

“Wat een geweldig kunststukje hebben jullie geleverd! Ik had al eerder foto’s van mijn zus en zwager gekregen en ook zij waren helemaal lyrisch en sterk onder de indruk! En niet alleen over de uitvoering maar ook over de smaak! Helaas heb ik daarvan niets meegekregen, maar wellicht komt dat nog een keer als ik bij ze op bezoek ben.

Waar ik maar kan zal ik reclame voor jullie maken. Ik vind het werkelijk geweldig zoals jullie dit voor elkaar hebben gekregen!”

mw. Van Dijkhuizen, Lelystad

 

“Dank!

Viel goed in de smaak bij gasten!”

Arjan van der Hoef, Voorthuizen

 

“Heel hartelijk dank voor het maken van de heerlijke taart voor onze receptie in Duitsland op 22 mei 2015! En voor de moeite van het verpakken voor de reis van 600km! De taart was een groot succes, bedankt!”

Bernard en Inge

 

“Ik kom jullie even hartelijk danken voor de schitterende 84 en 94 van krentenbrood die jullie hebben verzorgd! De ontvangers waren zeer aangenaam verrast en we hebben veel complimentjes gehad. Ik wil deze complimenten graag aan jullie doorgeven!”

Gabrielle van Pinksteren