Bakkerij Schuiteman, onderscheidend op de Veluwe

Al vijftig jaar heeft ons bakkersbedrijf maar één passie: het lekkerste brood en banket van Gelderland bakken. Een speciaal en bijzonder ambacht.

We maken alles met de hand. En dat proeft u direct. Ons verse brood, (belegde) broodjes en taart, gebak en chocolade heeft een heerlijke smaak en ziet er prachtig uit.

Naar brood online bestellen

Wilt u uw bestelling telefonisch doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar Garderen 0577-461206 of Voorthuizen 0342-471366.

Brood en banket van de beste kwaliteit

In onze Veluwse bakkerij liggen de normen hoog. Elke dag (of beter gezegd elke nacht weer) werken onze bakkers toe naar onze hoge kwaliteitsnormen.

Vanaf het selecteren van ingrediënten, het mengen, mixen, rijzen, bakken tot en met het decoreren toe, onze medewerkers leggen al hun zorg en toewijding in hun werk.

Door hun nauwe betrokkenheid bij het bereidingsproces kunnen ze tijdens elke fase optimale kwaliteit waarborgen en zo nodig bijsturen. Want wat we doen luistert nauw.

We doen meer dan ons best en we brengen ons vakmanschap dagelijks in de praktijk. Met als resultaat heerlijk brood en banket. Onze klanten zijn die kwaliteit van ons gewend.

Bakkerij Schuiteman, gewaardeerd in Gelderland

Niet voor niets kennen onze winkels al een lange historie. Het bewijs dat we onze klanten nog steeds weten te verrassen met verse broodjes en verrukkelijke taartjes. Onze klanten bevelen ons aan want:

  • We maken alles met de hand met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, eerlijke en gecertificeerde ingrediënten
  • Ons brood is vers, lekker en heeft een hoge voedingswaarde
  • Onze gebakjes en taarten zijn heerlijk, gevarieerd en mooi gedecoreerd
  • Met jarenlange ervaring in brood en banket weten we hoe we lekker Veluws brood, Gelders brood, Veluws volkoren en meer moeten bakken
  • Onze producten winnen prijzen
  • We bakken speltbrood met spelt van eigen akker
  • We hebben eigen recepten ontwikkeld van diverse broodjes en lekkernijen. Ga naar saucijzenbroodjes bestellen. Misschien wel de lekkerste van Gelderland!
  • In onze chocolaterie maken we lekkere chocolade, truffels en bonbons
  • We bakken onze eigen variant van Waldkorn met een betere smaak en rijker gevuld. Ga naar Woutspecialiteiten

 

Bakkerij Schuiteman verwelkomt u voor koffie of lunch

In onze warme, heerlijk geurende bakkerij in Garderen zit u gezellig in een ruime, sfeervolle koffiehoek met gratis wifi. De koffie die u drinkt wordt gezet van een verse bonenmelange. Deze is gerijpt op een koffieplantage in Zuid Amerika en wordt met de hand geplukt.

Thee maken we natuurlijk op basis van kruiden. Met keus uit een lekker gebakje of een belegd broodje als lunch hebt u een heerlijk moment van ontspanning.

Brood en Banket in Gelderland uitstekend bereikbaar

Bakkerij Schuiteman ligt in het hart van Garderen en Voorthuizen en is makkelijk bereikbaar. U parkeert gratis voor de deur en laadt uw elektrische fiets op terwijl u bij ons uitrust van een prachtige fietsrit op de Veluwe. Met een Piggy spaarkaart spaart u voor gratis producten.

Ontdek de smaak en kwaliteit van de warme bakkerij op de Veluwe. Bezoek onze winkels in Garderen en Voorthuizen (Gelderland) en geniet van ons warm onthaal. Onze vriendelijke verkoopmedewerkers zijn sterk in advies en genieten ervan als ze u blij kunnen maken met brood en banket.