We zijn weer ‘Beste Gevuld Speculaas’-bakker van Gelderland geworden!

Elke 5e speculaastompouce gratis op vrijdag 4 en zaterdag 5 december

In deze blog: Top 5 Huisgemaakt Sint-lekkers

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn onze banketbakkers ambitieus. Graag tonen ze hun banketbakkerskunsten tijdens wedstrijden. Ook in 2020 waren ze weer van de partij. Dat heeft wel wat opgeleverd!

De jury van de Landelijke Speculaaskeuring 2020 vond ons gevulde speculaas bijna niet te overtreffen. Het is gekozen als beste van de provincie Gelderland. Een prestatie als je kijkt naar het aantal deelnemende bakkerijen: 369.

Tijd om ons gevulde speculaas nog even wat extra aandacht te geven.

Beste gevulde speculaas van Gelderland bestellen

Maar, we hebben meer lekkers voor Sint dat we maken volgens authentiek recept. Bestel het online als je te druk bent om naar de winkel te komen.

Hoewel, een bezoekje aan onze mooie warme bakkerij is echt een aanrader. Zeker weten dat je dan nog meer lekkers ziet!

Kinderen: vergeet niet je schoentje op te halen op 5 december. Wie weet zit er wat lekkers in….o la la!

Prijswinnend gevuld speculaas, waarom?

Ons gevulde speculaas is dit jaar weer in de prijzen gevallen vanwege haar unieke smaak, beet en textuur. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar we kunnen er wel iets over zeggen. Het is gevuld met het beste traditioneel amandelspijs.

Dit amandelspijs wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige amandelen. Onze bakkers maken het spijs aan met eiwit of water en citroenrasp. Zo ontstaat gevuld speculaas met een authentieke smaak die je alleen bij de ambachtelijke bakker van Gelderland vindt.

Meer weten? Kom dan proeven!

Speculaastompoucen bestellen

Onze bakkers zijn tot in de kleine uurtjes in de weer geweest met het bakken en testen van allerlei heerlijkheden. Een van die smullerijen zijn onze speculaastompoucen.

Uitsluitend in de winter te koop en gemaakt van ons prijswinnende korstdeeg en winnende speculaas. Dat wil je niet missen! Bij elke 4e tompouce schenken wij je de 5e gratis tijdens het Sinterklaasweekend.

Ambachtelijke speculaaspoppen

Nog altijd zijn kinderen dol op speculaaspoppen en die van Bakkerij Schuiteman deel je helemaal graag uit. Ze worden met de hand gemaakt en gevormd in een traditionele houten plank als mal.

De ingrediënten die we ervoor gebruiken zijn kwalitatief de beste, we voegen er roomboter aan toe en een exclusieve speculaaskruidenmelange. Het recept is prijswinnend geweest in 2018 en opnieuw in 2020.

Speculaaspop bestellen

Eigengemaakte pepernoten

De pepernoten-in-zak die je overal koopt zijn, vergeleken met die van ons, droog, smakeloos en taai. Proef dan de pepernoten van Bakkerij Schuiteman! Ons ambachtelijke recept verkoopt al jarenlang als een tierelier.

Onze pepernoten zijn een echte sensatie om te eten. Luchtig en kruidig en met niks te vergelijken.

Kruidnoten verkopen we ook natuurlijk. Die maken we niet zelf maar we hebben gekozen voor de enige echte ouderwetse bakkerskruidnootjes die je uitsluitend in banketbakkerswinkels vindt.

Net zoals de chocoladekruidnoten, gehuld in de beste, eerlijke en verantwoordelijke chocolade van Callebaut.

Borstplaat kunnen wij alleen het beste

Waar we ook borstplaat proefden, bakker Sander vond het nergens lekker genoeg. En dus dook onze meesterbakker in de boeken en zocht hij uit hoe we borstplaat konden maken. Okay, het complete recept houden we in de kluis.

Maar wel even dit: Wist je dat we slagroom toevoegen? Ook zit er suiker in en een perfect gevonden mix van borstplaat-ingrediënten. Ons borstplaat vind je nergens lekkerder.

Borstplaat kopen

Topbakker regio Garderen, Voorthuizen, Gelderland

Al jaren is Bakkerij Schuiteman een vertrouwd adres voor ambachtelijk, kwalitatief en vers brood zoals Veluws brood, Gelders volkoren, Gelders brood en bakkerijproducten.

Voor het bekende Waldkorn hebben we een beter alternatief ontwikkeld onder de naam Woutbrood. Dankzij ons continue streven naar perfectie, zijn een aantal van onze producten prijswinnend.

Dat maakt ons tot een van de betere bakkers van Nederland. Onze ruime en volle winkels zijn een uitje om te bezoeken.

Onze webshop maakt het je makkelijk als je geen tijd hebt maar wel het beste banket wilt eten of cadeau geven. Maak kennis met Bakkerij Schuiteman en geniet van onze heerlijke taarten, vlaaien, broodjes, chocola en nog veel meer.

Gevuld speculaas bestellen

Je proeft het, de kwaliteit van het gevulde speculaas van Bakkerij Schuiteman. Geniet deze winter extra met overheerlijke Sinterklaasproducten.

Bestel of bezoek onze winkels in Garderen, telefoon 0577 – 461206 en Voorthuizen, telefoon 0342 – 471366. Graag tot ziens!