Voorjaarsvakantie acties! Haal de wintersport in huis met ski-slof en meer…

Ga jij niet op wintersport? Bakkerij Schuiteman laat je niet in de kou staan deze voorjaarsvakantie. We hebben een aantal leuke producten voor je geselecteerd die je een echt vakantiegevoel bezorgen.

Onze skislof kost in de week van maandag 22 februari tot en met zaterdag 27 februari geen 10,95 euro maar 9,95 euro.
Nog leuker als je toch vrij hebt: kom langs in onze winkels voor de heerlijkste voorjaarsvakantie. Want we hebben deze week nog veel meer in petto om het thuis lekker gezellig te maken. Ook de broodjes zijn in de aanbieding.

Bestel ski-slof online.

Of bel om je 5 persoons ski sloffen te bestellen:
Garderen 0577-461206
Voorthuizen 0342-471366

Ski-slof, beter bij ambachtelijke bakker

Ons skislof recept is uniek. Met verschillende smaken en texturen maken we dit ski-gebak extra lekker. De stevige boterdeegbodem eet heerlijk weg. De romige vulling, de zoetzure kersen en de knapperige meringue geven er een frisse draai aan.

Alleen bij Bakkerij Schuiteman proef je ski-slof zoals skislof gebak bedoeld is.

Eenpersoons ski-gebakjes, online en in de winkel

Vind jij het ook lastig om netjes taart te snijden? Onze bakkers dachten na over hoe jij snel en makkelijk skitaart kunt serveren. We hebben dit jaar echte eenpersoons ski-slofjes voor je klaar gezet.

Met net zoveel bodem, vulling en slagroom als de slof. Maar dan netjes in een gebakje voor je gepresenteerd. Dat zet je dus zo op tafel en het ziet er nog eens geweldig uit!

Ontbijt lekker van de warme bakker in Garderen en Voorthuizen

Zoveel plezier als je aan een ontbijt op je vakantieplekje hebt, zoveel lekkers is er natuurlijk thuis ook. Croissants, meergranen croissantjes, tijgerbollen, sesambollen, pompoenpitbollen en zonnebloempitbollen zijn in de actie vanaf maandag 22 februari tot en met zaterdag 27 februari.

4+1 dat is met z’n vijven heerlijk eten!
Roomboter croissantjes en meergranen croissants: 4+1 gratis
Alle harde bollen 4+1 gratis, je mag natuurlijk mixen
Witte kadetten 6+4 gratis: dus 10 halen, 6 betalen!

Deze vakantie-acties zijn geldig in beide winkels bij afhaalbestellingen. Niet bij online bestellingen zonder bezorgkosten.

Wie is Bakkerij Schuiteman

Waarom lees je zo geregeld over Bakkerij Schuiteman? Simpel. Er is veel te vertellen over ons ambachtelijke brood zoals Veluws donker en Gelders volkoren.

Maar ook over onze luxe banketchocolade en gebak, taarten en vlaaien die onze patissiers maken. Verfijnd en van de beste ingrediënten voor de meest intense smaakbeleving.

Kunstig als we zijn maken we geregeld nieuwe taarten en banketbakkersproducten. Saai wordt het in onze winkels dus nooit! Onze ski-slof is lekkerder dan ooit. Probeer ook onze eenpersoons skislofjes eens uit. Bakkerij Schuiteman geeft je een extra warm gevoel tijdens deze ijskoude dagen.

Ski-slof bestellen

Denk je na over uittips Gelderland? Bakkerij Schuiteman in Garderen en Voorthuizen maakt het deze voorjaarsvakantie thuis meer dan gezellig. Met onze skislofjes en ander verrukkelijke gebak, knisperend vers brood en broodjes vier jij vakantie thuis.

Bezoek onze winkels! Een heerlijk uitje voor de hele regio Veluwe, Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet.
Lekker snel ski taart bestellen!

In onze webshop kun je meer taarten en brood online bestellen.