In de tijd voor Pasen leggen onze bakkers weer al hun passie voor chocola in Paaseieren, Paasbonbons, Paaschocola en Paasfiguren. Paaseitjes in meer dan twintig smaken is voor hen niet genoeg. Ze willen meer bieden!

In ons Paas-assortiment vind je bijvoorbeeld de leukste, grappigste dieren. Kijk snel!

Naar Paas-assortiment.

Paasfiguren: krullerig chocolade schaap

Lang hebben we geboetseerd, geknutseld en jahoor, daar ontstond het perfecte Paasschaap. Is deze niet állerschattigst? Donzige witte chocoladekrullen maken het schaap zo aaibaar dat je er wel aan moet voelen. Dit schaap laat iedereen glimlachen.

Paasfiguren: Paashaas
Een Paashaas mag natuurlijk niet ontbreken, maar déze is wel extra leuk. Check de oren! Gun deze lachhaas aan iemand die je kent en zorg voor een blij moment.

Paasfiguren: Paasvarken? Gesnuif in eigen huis
Zo leuk zo roze, het Paasvarken houden we normaal gesproken buiten ons huis maar deze wil je echt hebben staan. Dat krulstaartje..Hoe grappig roze en dan van de beste chocola, dat wordt nog een lastige om tegenaan te kijken tot aan Pasen….

Pasen relatiegeschenk
Na bijna twee jaar thuiswerken gaan we weer massaal op pad. Een mooi moment om je relaties weer even te verwennen met een mooi chocolade cadeau.

Speciaal als relatiegeschenk hebben we de chocolade kubus ontworpen, de blister of het halve ei met bonbons.

Met een kubus gevuld met paaseieren zet je pas echt iets neer! De blister is ook een leuke weggever. Maak je niet druk, er is keus zat!

Paaseieren en paasbonbons
Kijk naar onze Paaseieren en je ziet het al: dit zijn beslist geen standaard paaseieren.

De Paaseieren van Bakkerij Schuiteman zijn groter dan normaal, zien er zonder papiertjes vrolijk en afwisselend. Omdat we alleen met de allerbeste cacao werken, proeft deze chocolade echt anders. Het voelt ook anders in je mond. Nog veel fijner!

Paaseieren zijn er in meer dan twintig smaken. Je bent dus wel even bezig als je alles wilt proeven.

Paasbonbons in rijke variatie
Met een Paasbonbon gun je jezelf en anderen pure luxe. Ook dit jaar zijn onze Paasbonbons weer hoogstandjes geworden. Elke vulling is anders, elke bonbon ook. In melk puur en wit combineren we uiteenlopende smaken tot spannende bonbons.

Bestel paasbonbons

Wie is Bakkerij Schuiteman?
Bakkerij Schuiteman is de ambachtelijke bakker op de Veluwe, met winkels in Garderen en Voorthuizen. Ambacht is ons handelsmerk, en dat vertaalt zich in authentiek brood, broodjes en broodproducten zoals ons bekende Veluws Donker en Gelders Volkoren.

Maar ook taarten en vlaaien zijn van ouderwets niveau, evenals ons Paasassortiment.

Het beste kun je het zelf ervaren. Want smaken zijn in woorden niet over te brengen. Onze winkels zijn een bron van inspiratie voor Garderen en Voorthuizen, regio Veluwe, Ermelo, Putten, Garderen, Barneveld, Uddel en Elspeet. Welkom!

Ervaar ook ons eigen Woutbrood, verbeterde variant van Waldkorn!

Brood online bestellen? Welkom in onze uitgebreide webshop