Verras je medewerkers met luxe Paaspakket thuisbezorgd

Vorig jaar was het nog aftasten: hoe werk je in coronatijd? Inmiddels zijn we er gewend aan dat werken voor bijna iedereen anders is. Daarom verdienen je medewerkers wel een extraatje. Verras ze met een luxe Paaspakket aan huis!

Een Paaspakket stel je compleet naar wens samen. In deze blog lees je over onze:

  • Excellente Paasslof
  • Zelfgemaakte Paaseieren
  • Chocolade-eitjes in 23 smaken
  • Panettone
  • Haantje pik, mini-croissants en meer voor Paasbrunch

E-mail een adressenbestand naar martina@bakkerijschuiteman.nl en wij bezorgen een mooi Paasverwenpakket bij je medewerkers thuis. Wat zullen ze opkijken! Om een tijdige bezorging te garanderen vragen wij je om je adressen uiterlijk zaterdag 27 maart aan te leveren.

Paasslof online bestellen in de webshop.

Bekijk ook onze overige Paasartikelen en bestel ze tijdig online.

 

Paasslof bestellen

Wie eet het niet? De Paasslof is niet meer weg te denken uit het paasmenu.

Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en een perfect uitgebalanceerd recept proef je een Paasstol die je alleen bij de beste bakker van regio Garderen kunt vinden.

Krenten, rozijnen, hazelnoten, amandelspijs, geconfijte vruchtjes en amandelschaafsel maken dit brood bijna tot gebak. Ons amandelspijs is nergens anders zo lekker want wij maken het van de beste kwaliteit amandelen, eiwit, water en citroenrasp totdat de unieke samenstelling is bereikt.

Hier proef je vakwerk! Lekker voor elke leeftijd, lekker voor elk paasmoment.

 

Zelfgemaakte paaseieren, schitterend opgemaakt

Om weg te geven of om zelf van te genieten hebben we zelfgemaakte Paaseieren in ons assortiment. Ze zijn er in diverse figuren, gemaakt van eerlijke en zuivere chocolade.

Schitterend opgemaakt zijn dit juweeltjes om te zien en verrukkelijk om je tanden in te zetten.

Bekijk chocoladehazen online zoals onze grappige paashaas of kinderpaasei.

 

Chocolade-eieren in 23 smaken

Maar liefst 23 smaken chocolade-eitjes liggen in onze toonbank op je te wachten.

De smaken: melk, puur, wit, massief en met verschillende vullingen zoals aardbei, nougat, banaan, brownie, koffie, mandarijn, nutella, passievrucht, vanille, latte macchiato, zoute caramel, advocaat, amandel, amaretto, framboos cheesecake, yoghurt bosbes en granaatappel.

Bestel chocolade-eitjes online of kom langs in onze winkels.

 

Panettone, luxe Italiaans brood voor ontbijt, koffie, lunch en high tea

Onze bakkers hebben zich door de Italiaanse keuken laten inspireren met verrukkelijk Panettone brood. Traditioneel is dit gevuld met krenten, rozijnen en sukade maar wij maken hem specialer met extra bitterkoekjes en amarenekersen.

We werken jouw Panettone af met gesmolten roomboter en fijne kristalsuiker voor een overheerlijke beet en een gave buitenkant! Je serveert het in plakken, dat ziet er ook nog eens leuk uit.

Zo heb je nog nooit Panettone geproefd. Of je dit ronde brood nu eet bij het ontbijt, koffie, lunch of high tea laten we aan jou over. Bestel dit luxe Italiaans brood online of kom langs in onze winkels…ciao for now!

 

Haantje pik, mini croissants en meer lekkers voor de Paasbrunch

Speciaal voor Pasen vind je bij ons allerlei kleinbrood en zoetigheden zoals haantje Pik, een echte ouderwetse klassieker van de Veluwe voor Pasen. Je vindt bij ons van alles voor zowel ontbijt, brunch als lunch.

Deze mag je in elk geval niet laten staan: Mini croissants, want ons prijswinnende korstdeeg maakt ze lekkerder dan van welke bakker dan ook.

Korstdeeg wordt gemaakt door bloem, roomboter, eieren en zout samen te kneden totdat de unieke smaak en samenstelling is bereikt. Het geduld en de precisie van onze meesterbakker leidde ertoe dat dit product prijswinnend was.

Met deze mini croissants gun je jezelf en anderen het allerbeste.

Bestel mini croissants online

Bestel Haantje pik online

Bekijk alles voor de Paasbrunch

 

Vers brood, taarten en vlaaien bestellen

Bakkerij Schuiteman staat garant voor kwaliteitsbrood en bakkersproducten in de regio Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet. Al onze producten zijn authentiek en ambachtelijk met eerlijke ingrediënten.

Ons brood bevat geen onnodige toevoegingen, uitsluitend additieven volgens de E-norm en gecertificeerde grondstoffen. Maak ook kennis met Gelders volkoren, Veluws brood of ander brood.

Bestel ambachtelijk brood en banket online of via telefoon 0577-461206 of 0342-471366.

Luxe Paaspakket laten bezorgen
De traditionele Paasstol, Panettone, luxe chocolade paaseieren en nog veel meer lekkers koop je natuurlijk bij Bakkerij Schuiteman. Geef je bestelling tijdig aan ons door. Wil je je medewerkers thuis verrassen?

Lever ons je adressenbestand aan voor zaterdag 27 maart en wij zorgen voor de rest.