Valentijncadeaus: gratis bezorgen Garderen, Voorthuizen zaterdag 13/2

Valentijn is het moment om je geliefden of dierbaren te laten weten dat je van ze houdt. En dat is in deze tijd van afstand houden en bezoekbeperkingen zeker geen overbodige luxe! Laat je hart spreken bij Bakkerij Schuiteman.

Wij verpakken je gevoelens in een warm gebaar. Dankzij ons creatieve bakkerstalent is er weer enorme keus in Valentijncadeaus voor mannen en Valentijncadeaus voor vrouwen. Nu in onze winkels. Gratis bezorgd in Garderen en Voorthuizen op zaterdag 13 februari.
Bestel bijvoorbeeld een schitterend chocoladehart, fraai gedecoreerd met dieproze hartjes en laat deze bezorgen bij jouw Valentijn.
Of kom eens langs in onze ambachtelijke winkels om nog meer moois te kopen.

Valentijntaart bestellen

Wie betekent veel voor jou? Je geliefde of een familielid? Verras hem of haar met een schitterende red velvet taart met slagroom, aardbeien, gedecoreerd met marsepein rozen. Bestel deze hartvormige taart online of in onze winkels in Garderen en Voorthuizen.

Valentijncadeau online

Geef jij liever een Valentijncadeau per post? Ook leuk: een doos met Valentijnbonbons. Of een ‘lijstje’ van Valentijn chocolade waar jij je persoonlijke boodschap op achter laat.

Op zaterdag 13 februari bezorgen wij alle brievenbuspakketjes gratis door de deur in Garderen en Voorthuizen. Dat kan dus ook even een berichtje zijn dat je om iemand geeft, zoals aan opa en oma.

Zeg het met boterkoek, walnootcaramelkoek of een van onze andere ambachtelijke producten. We maken het pakketje leuk af, met los gestrooide confetti-hartjes erin. Je kunt zelfs je eigen bericht toevoegen op een persoonlijk kaartje.

Als je de buitenkant van de doos wilt versieren kan dat ook. Er zijn drie verschillende maten brievenbuspakketjes. Alles wat in deze doosjes past kan ook door de brievenbus.

Valentijnassortiment kiezen

Naast een formidabele Valentijntaart, Valentijnbonbons en een ‘fotolijstje met tekst’ hebben we nog andere leuke Valentijnideeën:

Bij Bakkerij Schuiteman kent liefde geen grenzen. Op zoek naar originele Valentijncadeaus op de Veluwe, omgeving Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet?

Verras jezelf of je geliefde in onze warme, ambachtelijke bakkerij. Of bestel online.

Truffels voor Valentijn

Zoals je misschien al wist, hebben we een unieke truffellijn ontwikkeld. Onze exclusieve truffels onderscheiden zich in smaak, beet, textuur en smeltpunt want we gebruiken uitsluitend pure ingrediënten en minder hulpstoffen.

Deze truffels bestaan uit chocolade met een hoger cacaogehalte dan gemiddeld waardoor je meer chocola proeft. We verpakken ze voor je met rood hartjeslint, zodat jij een prachtige weggever hebt.
Bakkerij Schuiteman, van Valentijn en meer
Natuurlijk hebben we nog veel meer dan alleen de lekkerste en mooiste Valentijnpresentjes. Bij ons vindt je ook ambachtelijk brood, op traditionele manier gebakken door onze eigen bakkers in de bakkerij achter onze mooie winkel in Garderen.

Heerlijke koeken, lekkere taartjes, belegde broodjes, alles wat lekker vind je in onze winkels. Houd ons in de gaten, want we winnen ook prijzen! Alleen het allerbeste vind je bij Bakkerij Schuiteman.

Bestel eens een Veluws donker of een Gelders volkoren via onze webshop.

Valentijntaart, Valentijnchocolade kopen bij Bakkerij Schuiteman

Elk chocoladeproduct is een bijzondere smaaksensatie. En onze taarten zien er, gedecoreerd door de meesterhand, bijzonder fraai uit. Wij maken werk van jouw liefde.

Vergeet niet dat we al jaren ervaring hebben met chocoladeproducten, taarten en onder meer truffels. Bakkerij Schuiteman gunt iedereen een Valentijn. Geef liefde met het beste van de bakker.

Valentijncadeaus kopen, online bestellen of bezorgen

Valentijnchocolade, Valentijntaart, waar val jij voor? Gratis bezorgen op zaterdag 13 februari in Garderen en Voorthuizen.

Bestel nu een Valentijnscadeau voor haar.

Op een liefdevol Valentijn!