Valentijn 2022 actie! Liefde voor jou, liefde voor Pink Ribbon

Dit jaar delen we met Valentijnsdag onze liefde ook met Pink Ribbon. Verras je geliefde met Valentijndonuts. Smeuïg, hartvormig en mooi met roze glazuur en witte hagelslag afgewerkt.

Een deel van de opbrengst zal bestemd zijn voor deze organisatie die zich inzet voor vrouwen met borstkanker.

De zoete Valentijndonuts zijn pareltjes om weg te geven. In een mooie geschenkdoos ga jij jouw geliefde zeker verrassen. En ze zijn ook nog eens reuze lekker!

Het perfecte Valentijn cadeau voor jong en oud. Voor een uniek moment met je geliefde, wie het ook mag zijn.

Bestel Valentijn donuts, eentje voor jou, eentje voor je geliefde

Valentijnsdag chocolade, taart, gebak en meer
Rondom Valentijnsdag staat onze ambachtelijke bakkerij compleet in het teken van Valentijn. Rijk gedecoreerde Valentijn chocolade, uitbundige verpakkingen, de liefde staat centraal deze dagen.

Bewonder onze Valentijn cadeaus voor mannen en Valentijn cadeaus voor vrouwen:

Red velvet tulband
Rode red velvet cake, afgewerkt met witte toplaag, warm roze-rode decoratie en Valentijn chocolade. Compleet met label Happy Valentine.

Valentijn tulband
Wit bepoederde tulband, afgewerkt met een handvol roze hartjes, groot chocolade hart en Valentijn label.

Chocolade hart
Chocolade hart plat, vol met roze harten en witte sierletters Love you.

Gevulde koeken hart
Eet ze de hele dag door, onze bekende knapperige gevulde koeken met spijs van traditioneel recept. Tijdens Valentijn in hartvorm.

Hartverwarmers
Ook leuk, tweekleurige koeken met witte chocolade. Hartverwarmend!

Chocoladehart gevuld met bonbons
Prachtig royaal vormgegeven chocoladehart, bedekt met chocoladetoeven en gevuld met gesorteerde Valentijn chocolade met roze, rode en witte decoratie. Een feest om te zien!

Red velvet hart
Red velvet hart voor wie de liefde overstroomt…lagen rode relvet cake en toeven room, bedekt met grote chocolade harten, bolletjes room en fraai geletterd label met Happy Valentines Day

Wat eet je nog meer met Valentijn? Kies uit Valentijn bakkerij assortiment:

Etagère gevuld

Valentijncadeau online feestelijk verpakt

Stap uit je bubbel en deel je liefde met onze Valentijn producten. We maken jouw cadeau leuk af, in mooie geschenkdoos of folie met los gestrooide confetti-hartjes.

We kunnen er ook een brievenbuspakje van maken. Er zijn drie verschillende maten brievenbuspakketjes. Alles wat in deze doosjes past kan ook door de brievenbus.

Bakkerij Schuiteman houdt van perfecte ambachtelijke producten voor Valentijn

Op zoek naar originele Valentijncadeaus op de Veluwe, omgeving Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet? Verras jezelf of je geliefde in onze warme, ambachtelijke bakkerij. Of bestel online.

En trakteer jezelf op ambachtelijk brood van beste kwaliteit, eigen speltproducten, huisgemaakte crackers, royale taarten en gebak en meer.

Onze ambachtelijke bakkerijproducten worden op traditionele manier gebakken in de bakkerij achter onze mooie winkel in Garderen. Ons gebak en speculaas is prijswinnend!

Brood online bestellen? Welkom in onze uitgebreide webshop.

Bestel Veluws donker of Gelders volkoren.

Valentijncadeaus met gratis bezorging in Garderen en Voorthuizen zaterdag 12/2

Met Valentijnsdag laat je je geliefden weten dat je om ze geeft. Kies uit Valentijn chocola, taart en koeken voor een warme Valentijn. Nu in onze winkels. Gratis bezorgd in Garderen en Voorthuizen op zaterdag 12 februari.

SEO

Valentijnsdag. Acties bij Bakkerij Schuiteman.

Deel je liefde, steun Pink Ribbon met Valentijn donuts. Ook voor Valentijnsdag: Valentijn Red Velvet Cake, Valentijn chocolade, Valentijn bonbons.