Zoek jij het unieke cadeau voor Vaderdag 2021?

Nieuw! 

Vaderdag Verwenpakket met het beste van Bakkerij Schuiteman en Slagerij van Engelen uit Garderen samen! Wij hebben een uniek cadeau voor Vaderdag samengesteld met bier, brood en worst dat stoere vaders heerlijk vinden.

En dat kunnen wij, want als vaders weten wij als geen ander wat vaders lekker vinden. Gegarandeerd dat alle vaders blij van worden van onze Vaderdag ideeën.

Bestel Vaderdag verwenpakket online a 19,99 euro

Of kom langs bij Slagerij van Engelen in Garderen of bij Bakkerij Schuiteman in Garderen en Voorthuizen.

Belgische chocolade voor Vaderdag

Hou je het liever bij chocola? Van Belgische chocola hebben we echte Vaderdag chocolade geschenksets gemaakt.

Bestel Vaderdag gereedschap set chocola a 6,95 euro

Bestel Vaderdag hamer chocolade a 9,95 euro

Jouw blije gezicht en deze verrukkelijke hoeveelheid chocola zal het gezicht van je vader betoveren.

Vaderdag actie met het beste van ambachtelijke bakkerij en slagerij

Het beste dat uit onze handen voortkomt combineren we in een heerlijk pakket, echt voor papa’s.

Vaderdag kado met inhoud:

  • Men’s Bread met afbeelding en tekst ‘Brood voor de stoerste Vader!’
  • Franse broodspecialiteit. Dit brood heeft een specifieke smaak en een heel bijzonder broodaroma van desems en mouten die typerend is voor de Franse broodcultuur
  • Broodchips Pomodori: een heerlijke hartige snack van gedroogde, geroosterde broodstukjes in marinade met fijne kruiden en specerijen
  • Waardebon: Belegd Boerenbrood & Drinken naar keuze. Van 10,95 euro voor 2,50 euro. Te besteden in onze vernieuwde lunchroom met terras
  • Garderense Spieker, een authentiek gedroogde worst die bestaat uit biologisch varkensvlees en een huisgemaakte kruiden specialiteit
  • The Butchers BBQ bier, een in Garderen gebrouwen BBQ biertje
  • Barbecue magazine 2021: Tips, trucs en heerlijke recepten!

Een Vaderdagpakket vol met unieke, heerlijke producten. We raden het aan!

Vaderdagverwen pakket waar kopen?

Dit jaar ga jij je vader verrassen met een cadeau waar hij zelfs niet van had kunnen dromen! Je kunt het afhalen bij ambachtelijke Slagerij van Engelen in Garderen of bij ambachtelijke bakkerij Schuiteman (Garderen en Voorthuizen).

Belgische chocola voor Vaderdag: Chocolade gereedschap, Vaderdag hamer

Alle vaders houden van chocola. Gun je vader chocolade gereedschap! Onze chocola is speciaal, want we gebruiken er Belgische chocolade voor van het merk Callebaut. Dit is chocola van de fijnste kwaliteit waar Bakkerij Schuiteman bewust voor heeft gekozen.

Callebaut maakt al meer dan 100 jaar chocolade van de beste ingrediënten. Callebaut chocola is smaakvoller door het hogere cacaogehalte en minder vet. De chocola smelt in je mond en laat je genieten zoals chocola bedoeld is.

Bovendien steunt Callebaut de eerlijke oogst voor de cacaoboeren. Je vader zal er verrast van zijn. (En..als je nog iets had op te hangen, dan heeft hij gelijk even een stevige herinnering ;-).

Wie is Bakkerij Schuiteman

Als ambachtelijke bakker van Voorthuizen en Garderen hebben we een sterk regionale functie. Onze producten zijn top van kwaliteit, en dat trekt klanten vanuit de hele regio van Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet naar onze winkels.

Ook onze webshop biedt tal van lekkers dat je  kunt bestellen en afhalen. Van ambachtelijk brood, verse croissants, tot brood van eigen receptuur zoals Woutbrood en spelt brood (van onze eigen akker!) tot prijswinnend gebak.

Bakkerij Schuiteman is een ambachtelijke, maar ook innovatieve bakker. Dat wat in het verleden van waarde was: eerlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, volwaardige grondstoffen, dat houden wij vast. En we geven er een eigentijdse twist aan.

Dat maakt ons tot een moderne bakker waar je ook producten kunt vinden zoals Shape brood (minder koolhydraten) en glutenvrij brood. Heb je nog andere wensen dan Veluws Donker, Gelders Volkoren of Veluws brood?

Vaderdagcadeau kopen

Wat moet ik kopen voor Vaderdag? Dit jaar ga jij het maken met het beste Vaderdagcadeau.

Bestel Vaderdagcadeaus nu in onze webshop waar je ook brood online en saucijzenbroodjes bestellen kunt! Of kom de onweerstaanbare geuren in onze bakkerij snuiven.