Uit de Sinterklaas producten bakkerij: 8-  voor Speculaas keuring!

Ha, leuk! Het is weer Sinterklaas. Tijd om aandacht te besteden aan een gezellige avond met allerlei lekkers en leuke cadeaus. En onze Sinterklaas producten bakkerij is weer geopend!

Speculaas is natuurlijk een vast onderdeel van pakjesavond. We lieten onze speculaas zonder amandelen weer keuren tijdens de traditionele Beko Speculaaskeuring dit jaar, resultaat: een 8 -!

Onze huisgemaakte speculaaskruidenmelange maakt onze speculaas heerlijk authentiek. Warm winters, kruidig en zoet, het bevat alles wat je in de decembermaanden nodig hebt. Dus bekijk het grote assortiment uit onze Sinterklaas producten bakkerij en krijg trek in meer Sint lekkernijen!

Speculaasjes zonder amandelen, gewaardeerd met 8 -!
Zowel een vakjury als een consumentenjury proefden onze speculaasjes zonder amandelen. Ze beoordeelden ze op onder meer hun uiterlijk, smaak, brosheid en eeteigenschappen. “Erg lekker” en “Mooi van vorm, kleur en tekening,” zo viel er te lezen in de opmerkingen.

Wij zijn trots…

NIEUW: Speculaascake met amandelspijs en victoriabeslag

Bakker Sander droomde al voor het koud werd van een combinatie van kruidige speculaas met zachte, romige, naar roomboter en vanille smakende cake.

Na een paar weekenden van ingrediënten selecteren, bakken, testen en proeven kwam deze betoverende cake er dus uit. Zeg nou zelf, eet als een royal en geniet! 

De speculaascake is opgebouwd op een speculaas deegbodem, met daarop de speculaas cake. De afwerking is van amandelspijs en victoriabeslag (krokant mengsel van geroosterd en gesuikerd amandelschaafsel).

Het ziet er ook nog eens prachtig uit, maar ja, dat zijn we van Sander inmiddels wel een beetje gewend. “De afwerking, hè”.

Luxe afgewerkte, royale chocoladeletters in melk en puur

Deze luxe afgewerkte, zeer royale Sinterklaas letters kijken je aan!

Compleet met Pietenhoofd op dikke toeven van chocolade crème, amandelen, hazelnoten en rozijnen. Een geweldig luxe letter, groot en klein formaat, in melk en puur. Voor de kinderen hebben we speciaal gedecoreerde kinderletters.

https://bakkerijschuiteman.nl/webshop/?page=/assortiment/sint/chocolade-letters

NIEUW: Speculaashart
In december laten we allemaal zien dat we om onze familie, vrienden en relaties geven. Waarmee kan dit beter dan met een Speculaashart

Sint chocola, pepernoten, borstplaat
Natuurlijk vind je bij ons ook andere Sint lekkernijen zoals:

  • Huisgemaakte Pepernoten
  • Huisgemaakt Borstplaat 
  • Amandelletters 
  • Amandelstaven 
  • Kruidnootjes 
  • Gevuld Speculaas (prijswinnend in 2020)

En in onze Sinterklaas producten bakkerij ligt nog meer lekkers! Maak er een uitje van en kom dan ook even lunchen in onze vernieuwde lunchroom.

Sinterklaasproducten bakkerij regio Garderen, Voorthuizen, Gelderland, Veluwe, Ermelo, Putten, Barneveld, Uddel, Elspeet
Maak kennis met Bakkerij Schuiteman en geniet van de heerlijke taarten, vlaaien, broodjes, chocola en nog veel meer uit onze Sinterklaas producten bakkerij.

Bakkerij Schuiteman is ook jouw warme bakker voor ambachtelijk, kwalitatief en vers brood zoals Veluws donker, Gelders Volkoren, Gelders brood en huisgemaakte bakkerijproducten.

Brood online bestellen

Saucijzenbroodjes bestellen

Leuk als je komt!