Thee drinken in Garderen. Pure Senza thee met de lekkerste taart

Liefde en passie voor zoet straalt van onze taartjes af! Als echte banketliefhebber herken jij dat natuurlijk direct. Daarom stellen we de hoogste eisen aan wat we bij onze taart serveren.

Kom je een kopje koffie of thee bij ons drinken? Wij serveren Senza thee. 

Als je Senza thee hebt geproefd wil je nooit meer theezakjes. Want Senza thee is geen standaard thee. Dan begrijp je waarom wij als patissiers deze thee ook zo verrukkelijk vinden.

Speciaal voor de herfst en de winter introduceert Senza een nieuwe theesmaak:

No. 519 Gingerbread. Deze thee met kaneel, gember en kruidnagel zal je verwarmen tijdens de koude maanden!

Kom voor een lunch of drink thee met een van onze heerlijke gebakjes in onze lunchroom of op ons terras.

Senza thee: verse theeblaadjes, gedroogde kruiden en vruchten, zonder aroma’s

Bakkerij Schuiteman is verzot op Senza thee. Waarom? Senza thee laat je kennismaken met echte, pure thee van losse theeblaadjes. Elk theeblaadje is zorgvuldig geselecteerd en met verse kruiden, specerijen en gedroogde vruchten aangevuld tot een smaakvolle melange.

Dus geen theezakje waar thee in is vermalen met kunstmatige kleur- en smaakstoffen en suiker maar natuurlijke thee.

Ervaren ‘thee-meesters’ bij Senza thee staan in voor een constante kwaliteit van handgemaakte thee. Zij hebben het productieproces in eigen hand. Ze ontwerpen de melanges, proeven iedere zending thee en verpakken het zelf in Amsterdam. Dat staat ons aan!

De makers van Senza thee zetten zich ook in voor een betere wereld. Door losse thee te verkopen besparen ze op afval (theezakjes, folie, doosjes) en dat is beter voor onze planeet.

Ook steunen ze familiebedrijven die vol trots hun thee in tropische en subtropische gebieden produceren, zoals bijvoorbeeld een coöperatie van boeren in Vietnam. Niet zo gek dat wij een beetje fan zijn van ze, toch?

Met Senza thee voeg je een speciaal moment toe aan de dag

Thee drinken met een heerlijk gebakje is een moment van genieten. Van even stilstaan en de dag aan je voorbij laten trekken op ons onlangs vernieuwde terras of in onze warme lunchroom. Thee drinken in Garderen betekent genot en ontspanning.

Met een heerlijke Hazelino of een Apfelstrudel en een kopje Senza thee voeg je een bijzonder moment aan een dag toe.

Wie is Bakkerij Schuiteman?
De lekkerste bakker op de Veluwe in de omgeving van Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet is Bakkerij Schuiteman. Met authentieke, eigen recepten onderscheiden we ons van elke andere bakker.

Proef ons verrukkelijke Veluws Gezond en ons smaakvolle Gelders Volkoren. Probeer onze speciaalbroden zoals Woutbrood dat we zelf ontwikkeld hebben in de plaats van Waldkorn, onze prijzenpakkers zoals Saucijzenbroodjes en Oranjesoezen en nog veel meer lekkers, zowel zoet als hartig.

Je kunt ook brood online bestellen als je zeker wilt weten dat het lekkerste brood voor je klaar ligt.

Thee drinken in Garderen. Reserveer nu!
Geniet van het lekkerste gebak met pure, losse Senza thee. Thee van de beste theeblaadjes, aangevuld met gedroogde kruiden en vruchten. Van harte welkom in onze lunchroom of op ons sfeervolle, moderne terras.

Liever thuis genieten? Ga naar brood online bestellen of:

Taart online bestellen.