Scholen dicht: elke dag voor saucijzen naar de bakker

Hoe zorg je in januari voor voldoende buitenlucht en beweging? Wandel elke dag even naar Bakkerij Schuiteman. Met onze grote sortering brood en banket hebben we zát om je elke dag weer te verrassen.

Een aanrader zijn onze saucijzenbroodjes voor de lunch. Dagelijks warm en vers uit de oven, op vrijdag in de aanbieding. Bij elke vier saucijzenbroodjes ontvang je de 5e gratis. Onze saucijzen hebben prijzen gewonnen!

Je kunt ze natuurlijk ook bestellen via de webshop en afhalen in onze bakkerijen in Garderen of Voorthuizen. Lopend natuurlijk 😉


Prijswinnende saucijzenbroodjes
Onze saucijzenbroodjes zijn lekkerder dan van wie dan ook. En dat is ook de mening van de bakkersjury, want het korstdeeg waar we ons saucijzenbrood van maken is bekroond!

Bakkerij Schuiteman heeft een compleet eigen receptuur voor saucijzenbroodjes. Ons saucijzenbrood onderscheidt zich op diverse punten:

  • Korstdeeg dat bekroond is met de eerste prijs
  • Het beste gehakt van de slager uit Voorthuizen en bekende herkomst van het vlees
  • Een door onszelf samengestelde kruidenmelange die we aan het vlees toevoegen
  • Afwerking van het broodje met het vakmanschap van een ambachtelijke bakker

Het resultaat is een overheerlijk saucijzenbroodje dat je wel elke dag wilt eten!

Brood, banket en specialiteiten in Garderen en Voorthuizen

Op de Veluwe is ambachtelijke Bakkerij Schuiteman een begrip. Met passie voorzien we broodliefhebbers en banketfanaten dagelijks van hoge kwaliteit bakkersproducten, gemaakt van de beste grondstoffen.

Brood en banket van Bakkerij Schuiteman is onderscheidend in smaak, receptuur en kwaliteit. Lees meer op onze website. In onze webshop kun je ook brood bestellen en saucijzenbroodjes van ons prijswinnende korstdeeg kopen.

Saucijzenbrood Garderen, Voorthuizen bestellen of afhaal
Kies jij voor een lekkere warme lunch? Bestel onze prijswinnende saucijzenbroodjes online of wandel even naar onze gezellige bakkerijen in Garderen en Voorthuizen.

P.S. Probeer dan ook eens ons Veluws Donker of Gelders Volkoren! Gezond, voedzaam en lekker.