Plensbuien, vallende blaadjes en wind: bestel herfstchocola

De eerste grijze dagen hebben we erop zitten. En da’s even wennen na zo’n zonovergoten zomer! Maar die grijzigheid, harde wind en onverwachte plensbuien hebben ook wel wat. Voor jou een mooie reden om onze herfstchocolade mee te nemen.

Al vanaf 3,40 euro heb je een zakje van 100 gram met ambachtelijke, gevulde chocolade. En die chocola ziet er ook nog eens heel sfeervol uit!

Bestel onze herfstchocolade op onze webshop, bel eventjes naar onze winkels in Voorthuizen (T 0342-471366) en Garderen (T 0577-461206) of kom het gewoon afhalen op een voor jou handig moment.

Grote kans dat je nog meer lekkers ziet! En ’t hoeft niet allemaal in één dag op ☺.

Herfstchocolade, heerlijk bij de koffie of de thee of om weg te geven

Het leuke aan onze herfstchocolade is dat je de herfstkleuren in huis haalt. Pompoenen, maïskolven, eikels, walnoten, tamme kastanjes, hazelnoten, egels, dat wordt moeilijk kiezen.

Deze chocolade is om van te smullen! Met een hoger cacaopercentage en de perfecte bite blijf je hier van eten.

Herfstbonbons: melk, puur, wit, massief of gevuld

Iedereen valt voor onze herfst chocolade. Of je nu houdt van wit, puur of melk. Je kunt zelf een zakje laten vullen met chocola naar keus.

Voor de echte dooreters onder ons, er staan ook geschenkdoosjes klaar. Lekker voor jezelf of mooi ingepakt met strik voor je dierbare.

Belgische chocola van de allerbeste kwaliteit

Onze Belgische chocolade is van het merk Callebaut. Dit is chocola van de beste kwaliteit waar Bakkerij Schuiteman bewust voor heeft gekozen. Callebaut maakt al meer dan 100 jaar chocolade van de fijnste ingrediënten.

Callebaut chocola is smaakvoller door het hogere cacaogehalte en niet zo vet. De chocola smelt in je mond en laat je genieten zoals chocola bedoeld is. Bovendien steunt Callebaut de eerlijke oogst voor de cacaoboeren.

Brood, banket en specialiteiten bestel je online bij Bakkerij Schuiteman

Bakkerij Schuiteman is een ambachtelijke bakker met een passie om iedereen op de Veluwe en in Gelderland van het beste brood en banket te voorzien, gemaakt van de beste grondstoffen.

Ambachtelijk als we zijn bakken we traditioneel in onze bakkerij achter de winkel. In onze uiterst moderne webshop kun je onze broodproducten, taarten en gebak bestellen.

Brood en banket van Bakkerij Schuiteman is vernieuwend in smaak, receptuur en kwaliteit. Lees meer over ons en onze prijswinnende producten op de website.

Bestel herfstchocolade en geef een warm cadeau

Haal de herfst in huis. Bestel onze verrukkelijke chocolade online of bezoek onze bakkerijen in Garderen en Voorthuizen voor een mooie doos Belgische chocolade.

Sstt: hoe meer je eet, hoe meer punten je spaart met je Piggy pas. Dat wordt dus extra genieten!

De lekkerste Belgische herfstchocolade bestellen via 0577-461206, 0342-471366 of online. Onze chocola is afkomstig van Callebaut en bevat meer cacao.