Paasslof, ons succesnummer. Ook vernieuwende Paasproducten!

Wat heerlijk dat we weer onbeperkt familie en vrienden mogen uitnodigen, zeker met al die gezellige feestdagen in aantocht! Met Pasen 2022 schiet Bakkerij Schuiteman royaal uit z’n slof.

We doen ons uiterste best op klassiekers zoals de paasslof, maar je vindt ook vernieuwende paasproducten. Smakelijk en overdadig gedecoreerd!

Wat deel jij met Pasen? Wij zorgen dat het er fantastisch en luxe uitziet! Leuk als je het op je mooi gedekte paastafel zet. We weten dat je het graag online deelt. Dus houden we daar ook rekening mee.

Bewonder de paastulband.

De paastrends van 2022: mini lekkernijen, over-the-top gedecoreerd.
Bakkersorganisaties signaleren het al langer: klassiekers worden met Pasen gecombineerd met mini’s. Bakkerij Schuiteman verwent met de paasstol van echt amandelspijs, knapperige hazelnoten, rozijnen en meer!

Mini’s zijn populair want iedereen wil tegenwoordig veel te kiezen hebben. En het moet er prachtig uitzien. Nou, dat kunnen wij.

Naar Paas-assortiment.

Bestel mini-roomboter croissants afbak

Bestel mini-roombroodje

Wat eten we met Pasen 2022? Meer keus en luxe afwerkingen

Tijdens Pasen 2022 zien we veel kleine lekkernijen zoals petit fours en mini-gebak. Met prachtige afwerkingen en lekkernijen die inspelen op verschillende eetmomenten zit jij dit jaar op je paasbest.

Heerlijk voor bij de koffie, als dessert of bij een gezellige Paasbrunch of high tea. Vergeet niet ons handige breekbrood waarmee je leuke en lekkere kleine broodjes op tafel zet. Urenlang tafelplezier gegarandeerd!

Geef een paascadeau
We stappen vaker naar de ambachtelijke bakker voor een cadeau. Daar zijn onze paaseitjes, paasbonbons, paaschocola en paasfiguren bij uitstek geschikt voor.

We besteden zorg aan luxe verpakkingen zodat je ook echt een mooi en persoonlijk paastintje geeft aan je paascadeau.

Bestel paasbonbons

Speurtocht?
Trek erop uit na een verrukkelijk Paasontbijt, Paasbrunch of Paaslunch met de kinderen. Ga lekker paaseieren zoeken met als eindprijs een van onze chocoladevriendjes zoals het chocolade paasschaap met z’n donzige krullen. Dit schaap laat iedereen glimlachen.

Of het paasvarken met krulstaart.

Wie is Bakkerij Schuiteman?
Bakkerij Schuiteman is de ambachtelijke, verleidelijke bakker op de Veluwe, met winkels in Garderen en Voorthuizen. Ambacht is ons handelsmerk en dat vertaalt zich in authentiek brood, broodjes en broodproducten zoals ons bekendeVeluws Donker en Gelders Volkoren.

Maar ook taarten en vlaaien zijn van ouderwets niveau, evenals ons Paasassortiment.

Het beste kun je het zelf ervaren. Want smaken zijn in woorden niet over te brengen. Onze winkels zijn een bron van inspiratie voor Garderen en Voorthuizen, regio Veluwe, Ermelo, Putten, Garderen, Barneveld, Uddel en Elspeet. Welkom!

Ervaar ook ons eigen Woutbrood, verbeterde variant van Waldkorn!

Brood online bestellen? Welkom in onze uitgebreide webshop.