We gaan weer een traditionele Koningsdag vieren! Met elkaar, met vrijmarkten, met veel oranje en natuurlijk Oranjegebak. We hebben ons prijswinnende recept uit de kast gehaald. Geniet van onze Oranjesoezen! Vorig jaar prijswinnend en bekroond met 8+.

Bekroonde Oranjesoezen in Garderen en Voorthuizen koop je bij Bakkerij Schuiteman.  Ook onze Oranjetompoezen werden vorig jaar hoog becijferd, we scoorden net geen prijs. Dat betekent dat deze tompouces ook uitzonderlijk lekker zijn.

Bestel bekroonde Oranje soezen.

Oranjegebak Garderen, Voorthuizen, lekkerste tompoezen en soezen bij Bakkerij Schuiteman
Als ambachtelijke bakkers gaan wij natuurlijk voor het allerbeste oranjegebak. Wij zorgen ervoor dat iedereen in Garderen, Voorthuizen, Putten, Veluwe, Ermelo, Barneveld, Uddel, Elspeet, de hele Veluwe kan smullen van overheerlijk gebak.

Het kan wat ons betreft alleen maar een succes worden met een Oranjesoes of Oranje tompoes op Koningsdag! Maak er een jaarlijkse traditie van waar iedereen naar uit kijkt.

Oranje gebak bestellen ? Bel naar:

Winkel in Garderen
Telefoon 0577-461206

Winkel in Voorthuizen
Telefoon 0342-471366

Of ga naar de webshop.

Oranjegebak Voorthuizen: Tompouces actie 4+1

Speciaal voor Koningsdag hebben we een actie met Oranje tompouces! Bij elke 4 krijg je er 1 gratis.

Handig verpakt in doosjes van 5 in onze winkels heb je het snel gehaald en kun je lekker snel aan de koffie. Ze zijn er met gele room en Zwitserse room, net wat je lekker vindt.

Oranje tompouce kopen met gele room

Oranje tompouce bestellen met Zwitserse room

Bestel nu onze bekroonde Oranjesoes en onze Oranje tompouce! Bij thuisbezorging geldt de 4+1 actie niet. Wel profiteer je in Garderen en Voorthuizen van gratis bezorgen op Koningsdag.

Oranjesoes, daarom zo bijzonder
Ons recept voor Oranjesoezen is uniek. Minimaal 3 onderdelen zijn beoordeeld met een 9 en de rest met een 8. Hierdoor mocht onze Oranjesoes zich een jaar lang ‘Bekroond’ noemen. Onze Oranjesoes scoorde met vlag en wimpel op:

  • Eeteigenschappen van de bodem (het ‘dragende’ gebak waar de vulling op rust)
  • Smaak van de bodem
  • De verhouding van de vulling met de basis: met Koningsdag zijn we extra royaal!

Oranje tompoezen en Oranjesoezen kopen vanaf 7.30 uur
Op Koningsdag zijn we er vroeg bij. Vanaf 7.30 uur ben je welkom tot 12.00 uur. Ook ons andere Oranjegebak ligt dan weer in de vitrines, evenals klein brood voor een geweldige lunch.

Eet je liever een Oranje mergpijp? Speciaal gedecoreerd voor Koningsdag is dit een verrukkelijke mergpijp die er superfeestelijk uitziet. Oranje was voor ons niet genoeg, we hebben ook nog de kleuren van de vlag gebruikt.

Deze moet je ook echt gegeten hebben!

Bestel Oranje mergpijp

Ken je onze Berliner Bol? Speciaal in oranje uitvoering zodat hij leuk kleurt met ons Oranjegebak.

Kom naar onze winkels en laat je verleiden door een uitgebreide sortering oranjegebak.

Wie is Bakkerij Schuiteman?
Bakkerij Schuiteman houdt van een pure, gezonde basis van brood zoals Woutbrood (beter dan Waldkorn) Veluws Donker en Gelders Volkoren, brood waar we groot mee zijn geworden. Maar we houden ook van een feestje.

Voor elk hoogtepunt in je leven vind je bij ons prachtig gedecoreerde en originele taarten en vlaaien! Oranjetompoezen, Oranjesoezen zijn voor ons niet genoeg. Je vindt nog allerlei ander Oranjegebak waar je uit kunt kiezen. Ook schnittes!

Brood online bestellen? Welkom in onze uitgebreide webshop.

Oranjegebak bestellen

Bestel Oranjegebak bij Bakkerij Schuiteman. Dat kan telefonisch, in de winkel of via de website.

Eet ’s middags of ’s avonds onze saucijzenbroodjes van prijswinnend korstdeeg. Een dagje niet koken is ook wel eens fijn. En onze saucijzen mogen er zijn!

Graag tot ziens in onze winkels.