Oliebollen kopen, ontmoeten en bijpraten: uitje!

Dit jaar is oliebollen kopen nog meer een uitje dan ooit. Bakkerij Schuiteman creëert een gezellige winterse sfeer terwijl onze blije bakkers weer hun uiterste best doen voor de lekkerste oliebollen. Koop 10 oliebollen voor €8.95.

Met een vuurkorf om ons warm te houden, anderhalvemeter-lijntjes, een beschutte tent en live bakken wordt het nog een heel spektakel zo. We hebben er enorm veel zin in en hopen ook dit jaar weer 50.000 oliebollen te bakken!

Oliebollen kopen met de beste ingrediënten

Of ze lekker zijn? Martina van den Top lacht een beetje geheimzinnig. Als mede-eigenaresse van Bakkerij Schuiteman weet ze als geen ander hoe de lekkerste oliebol gemaakt wordt.

Een van de geheime ingrediënten: een vleugje vanille. En verder: perfecte luchtigheid en krokantheid die je alleen maar kunt bereiken door oliebollen met vakmanschap, passie, ervaring, de beste olie en grondstoffen te bakken.

Onze trouwe klanten weten het vast nog wel. Met onze oliebollen hebben we in vorige jaren de tweede prijs in de wacht gesleept tijdens de Nationale Oliebollentest in de provincie Gelderland.

Ook dit jaar kun je weer rekenen op een rijk gevulde, goed smakende en luchtige oliebol met een krokante korst volgens authentiek recept.

Hoe we onze beroemde oliebollen maken?

Traditioneel is ons recept en ambachtelijk met uitsluitend de beste ingrediënten. Rozijnen, vanille – de echte vanille uit Madagaskar – we zijn er scheutig mee.

Je gaat het echt proeven, onze bollen zijn beter dan welke oliebol dan ook. Krokant met een unieke smaak.

Appelbeignets kopen

Maar we hebben nog meer. Wat denk je van:

  • Appelbeignets die we maken met ons prijswinnende korstdeeg? Met een lokaal geplukte appel natuurlijk, de beste spijs en goede kruiden à € 2,25
  • Appelflapjes à € 1.40
  • Sneeuwballen (gefrituurde soes met krenten en slagroom) à €2.75
  • Berliner bollen à € 2.50

Kom langs bij onze winkel. We zijn zelf ook dol op ons eindejaarslekkers!

Ken jij Bakkerij Schuiteman nog niet?

Als je ons nog niet kent van alle prijzen die we hebben gewonnen (saucijzen, appelflappen) dan ken je ons misschien van onze unieke broden die we zelf hebben ontwikkeld.

Denk aan Woutbrood (verbeterde variant van Waldkorn), glutenvrije broden, koolhydraat arme broden, of van het feit dat we ons eigen spelt verbouwen en in onze broden verwerken.

Ja, we zijn een bijzondere bakker met bijzondere producten die onderdeel zijn van een compleet aanbod van Veluws donker brood, Gelders volkoren, taarten, vlaaien, gebakjes en bonbons en nog meer lekkers dat je in onze warme, heerlijk geurende winkels ziet.

Lees meer over ons op onze website en bestel online.

Oliebollen kopen

Op zoek naar de lekkerste oliebol in de buurt van de Veluwe, Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet? Bakkerij Schuiteman is jouw adres voor oliebollen, appelflappen en aanverwante producten.

Elke vrijdag en zaterdag te koop in onze winkels, vanaf maandag 28 december dagelijks bij onze kraam buiten.

Extra informatie

31 december wordt er geen grootbrood verkoop verkocht maar alleen volop eindejaar lekkernijen. Bestellen via webshop kan uitsluitend voor bezorgingen, dus niet bestellen en afhalen in de winkel. Vanaf maandag 28 december staan de kramen weer bij onze winkels met volop verkoop eindejaar lekkernijen.

Zaterdag 2 Januari open van 8-12 uur.

Deze dag alleen verkoop gebak op bestelling.

Bekijk flyer