Vier jij Sinterklaas in kleine kring dit jaar? Geen nood. Een mooie reden om extra zorg te besteden aan de chocola. We hebben onze letters extra luxe gemaakt. Ze zijn nóg verrukkelijker en fraai gedecoreerd. Om naar uit te kijken!

Zoals je van Bakkerij Schuiteman gewend bent is de kwaliteit van onze chocola vertrouwd en zijn de smaken eigentijds. Wanneer je onze letters cadeau doet, ontvang je ze in een mooie, opgefriste cadeauverpakking.

Wil jij luxe chocoladeletters online bestellen? Bestel via onze webshop. Je kunt ook bellen naar onze winkels in Garderen, telefoon 0577-461206 of Voorthuizen, telefoon 0342-471366.

Het allerleukste is om onze inspirerende winkels te bezoeken. Zie, ruik en proef ambachtelijk lekkers van de Veluwe, gemaakt van de beste ingrediënten.

Welkom!

Chocoladeletters, verrassend puur, verrassend anders

Onze chocoladeletters zijn vol van smaak en zien er betoverend mooi uit, letters waar de liefde en passie van onze banketbakkers afdruipt. Ze zijn divers gedecoreerd, verschillend per smaak.
Welke chocoladeletters hebben we voor je geselecteerd?
Speciaal voor Sint hebben we puur, melk en wit letters met:

 • Kruidnootjes
 • Chocolade pieten
 • Sintkopjes

Die doen we in een leuk Sintzakje voor je.

Verder hebben we:

 • Chocoladeletters in melk, puur en wit
 • Zeezout caramel letters, overgoten met zachte ‘chunks’ caramel
 • Hazelnootletters met verse hazelnoten
 • Kinderletters, vrolijk versierd met kleurige spikkels

Bakkerij Schuiteman doet haar best voor de lekkerste chocolademomenten. Die van jezelf, of die van anderen. Met chocola maak je altijd iedereen blij.

Online bestellen

Maak van Sinterklaas dit jaar iets speciaals

Juist nu met alle beperkingen moet je goed voor jezelf en je dierbaren zorgen. Is een familiebrede Sinterklaasviering niet mogelijk? Met een kleiner clubje maak je het net zo gezellig.

Ga all the way chocolate en iedereen zal blij met je zijn. Voor een luxe letter is het nu het moment.

Kun je anderen niet ontmoeten? Met een chocoladeletter aan huis bezorg je familie, vrienden of bekenden ook een warm gevoel.

Chocoladeletters, wat kosten ze?

Chocoladeletters zijn er in twee maten, 100 gram en 200 gram. De decoratie wegen we niet mee.

Wat kosten chocoladeletters?

 • Chocoladeletter 100 gram € 5.75
 • Chocoladeletter 200 gram € 7.95
 • Chocoladeletter Hazelnoot € 8.95

Voor dat geld vind je geen enkel ander cadeau dat zoveel mensen blij maakt.

Luxe chocoladeletters online bestellen

Wil je iemand op een originele manier verrassen? Verstuur dan een letter per post! Zo leuk om chocola te krijgen als je het niet verwacht. 

We hebben er speciale doosjes voor gemaakt zodat de letters er tiptop uit blijven zien als ze onze winkels verlaten. Meer weten? Kijk dan op:
https://bakkerijschuiteman.nl/zakelijk/

Hier vind je nog meer decembercadeaus. Denk aan:

 • Tulbanden
 • Speculaaspoppen
 • Amandelletters

We verzorgen Sinterklaas cadeaupakketten of kerstpakketten. Op maat samen te stellen, helemaal toegesneden op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ambachtelijk brood op de Veluwe

Bakkerij Schuiteman ken jij natuurlijk ook van lekker vers, ambachtelijk brood, boordevol met de beste grondstoffen. Veluws brood, Gelders volkoren en broden van eigen receptuur zoals ons Woutbrood, een verbeterde versie van Waldkorn.

Je kunt bij Bakkerij Schuiteman luxe chocoladeletters online bestellen, heerlijke taarten en vlaaien, broodjes en andere zoetigheden. Onze producten zijn prijswinnend! Dat maakt ons tot een van de beste ambachtelijke bakkers van Nederland.

Onze winkels liggen vol met lekkere en gezonde producten. Maar brood online bestellen kun je bij ons ook. Bestel nu!