Koolhydraat verlaagd brood Shape – slank en fit de zomer in!

Na al die corona-thuiszitkilo’s wil iedereen weer terug naar de slanke lijn. Bij Bakkerij Schuiteman kan dat. We hebben Shapebrood met minder koolhydraten voor jou. Brood dat net zo ambachtelijk en authentiek is als onze andere producten. Maar dan met:

 • Minder calorieën
 • Meer vezels
 • Meer eiwitten

Wil jij ook brood met minder koolhydraten? Bestel koolhydraat verlaagd brood in onze webshop.

Of wandel naar onze bakkerijwinkels in Garderen en Voorthuizen en koop het direct.

Koolhydraat verlaagd brood – get in shape

Ons koolhydraat verlaagd brood is heerlijk donker van smaak maar zet toch minder kilo’s aan. Dat is ideaal als je brood wilt eten dat past in een koolhydraatarm dieet.

Voor 3,35 euro bestel je dit heerlijke brood met verlaagd koolhydraatgehalte. Je kunt het ook per halfje komen halen. En we kunnen het voor je snijden of je neemt het ongesneden mee.

Koolhydraat verlaagd brood: meer eiwitten, meer vezels, minder koolhydraten

Ons koolhydraat verlaagd brood heeft een aantal unieke kenmerken. Shapebrood:

 • Bevat minder koolhydraten: past in koolhydraatarm dieet
 • Bevat meer eiwitten: voor sterkere spieren en extra fijn voor sporters
 • Is vegan: vriendelijk voor dieren
 • Bevat bijna twee keer zoveel vezels dan volkorenzadenbrood: gezond

Ons koolhydraat verlaagde brood bevat bijna de helft van het aantal koolhydraten van standaard volkoren brood met verschillende zaden. Combineer het met gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en moet je zien wat er gebeurt met je gewicht!

Brood dat past binnen koolhydraatarm dieet: samenstelling Shape brood

Gelukkig is ons koolhydraat verlaagde Shape brood net zo lekker als ons andere brood. Hoe dat zit?

In Shapebrood is een groot deel van het volkorenmeel vervangen door Shapemix dat ingrediënten bevat die in verhouding meer vezels, meer eiwitten en minder koolhydraten bevatten dan volkorenmeel of bloem.

Een aantal voorbeelden van deze ingrediënten is tarwevezel en tarwezemelen. Hierdoor heeft Shapebrood een verlaagd koolhydraatgehalte en bevat dit brood meer vezels dan standaard volkorenbrood.

Shape brood bevat ook andere gezonde ingrediënten zoals lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad. Dat zorgt voor een typische nootachtige smaak die het brood heerlijk maakt om te combineren met wat pittigs zoals een pittige kaas.

Koolhydraatarm brood eet je dus ook voor het lekkere!

Shape brood vergelijken

Kijk in één oogopslag waarin Shape brood verschilt met een gemiddeld volkoren brood.

Shape
Gram koolhydraten per 100 gr brood: 18,6 gr
Voedingsvezels per 100 gram brood 15,2 gr

Volkoren brood gemiddeld met diverse zaden
Gram koolhydraten per 100 gr brood 35,5 gr
Voedingsvezels per 100 gram brood 7,9 gr

Minder koolhydraten dus, meer vezels. Goed bezig!

Beter voor je middagdip

Van al dat thuiswerken, videobellen en chatten via Teams kun je knap duf worden. Koolhydraat verlaagd brood vermindert je middagdip.

Omdat Shapebrood een verlaagde hoeveelheid koolhydraten bevat schommelt je suikerspiegel minder, zodat je minder de neiging hebt om te snacken en allerlei zoetigheid te snaaien. Koolhydraatarm brood houdt je dus ook lekker fit.

Lang houdbaar
Een ander voordeel van het Shape brood is dat je het langer kunt bewaren. Koolhydraat beperkt brood heeft een hoog vochtgehalte waardoor het minder snel uitdroogt. Dat koopt ook nog eens makkelijk.

Koolhydraat verlaagde bolletjes op bestelling

Een aantal van onze trouwe klanten eet liever bollen dan gesneden brood.

We hebben dus ook koolhydraat verlaagde bolletjes in ons assortiment. Heerlijk met rucola en zalm bijvoorbeeld, we doen maar even een suggestie. Maar er is natuurlijk nog veel meer lekkers…Bestel shape bolletjes online.

Ambachtelijk gebakken brood – wie is Bakkerij Schuiteman
Iedereen kent de uitstekende reputatie van Bakkerij Schuiteman op de Veluwe. Brood bakken en banket maken is ons op het lijf geschreven. Vol passie zetten onze bakkers zich elke nacht weer in om de beste broden van Gelderland te maken.

Onze ambachtelijke bereiding proef je. Hier zetten mensenhanden nog de puntjes op de i, in tegenstelling tot brood uit de supermarkt dat altijd hetzelfde machinale proces doorloopt.

Proef ook ons Veluws brood, Gelders brood, Gelders volkoren of ander vers brood van warme bakker Schuiteman. De smaak van ons brood is voller dankzij de beste ingrediënten en de zorgvuldige hand van de meesterbakker.

Ook heeft ons brood een hogere voedingswaarde omdat we met alle verplichte ingrediënten ruim boven de wettelijke minimale hoeveelheden zitten.

Koolhydraat verlaagd brood bestellen: 5x waarom
Wil jij ook lekker slank en fit de zomer in? Er zijn wel vijf redenen om ons koolhydraat verlaagd brood te kopen:

 • Past binnen een koolhydraatarm dieet
 • Met meer eiwitten en vezels goed voor je gezondheid
 • Diervriendelijk
 • Langer houdbaar
 • Pitten en zaden zijn lekker en goed voor je lichaam

Google jij op ‘koolhydraatarm brood bakker’ ergens bij je in de buurt zoals op de Veluwe, in Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel, Elspeet? Bestel nu of kom het gezellig halen in onze winkels. Leuk als je even komt.

We zijn open hoor!