Kom lunchen op ons vernieuwde terras! Meer plek, meer keus!

Vanaf nu hoef je voor een complete lunch niet meer Garderen uit. Bakkerij Schuiteman heeft hard gewerkt aan een nieuw en gezellig terras met nog meer zitplaatsen.

Onze menukaart met Belegd Boerenbrood-specialiteiten hebben we uitgebreid met soepen en salades om je lunch helemaal af te maken.

Wist je dat we speciale koffie en thee serveren? Zo wordt een ontbijt, brunch of lunch bij Bakkerij Schuiteman een ware smaakbeleving.

Strijk neer vanaf zaterdag 10 juli of reserveer je plekje via telefoon 0577-461206.

Compleet vernieuwde menukaart voor ontbijt, koffie, brunch en lunch

Naast een volledig nieuwe uitstraling pakken we ook flink uit met een nieuwe, uitgebreidere menukaart. Een complete lunch omvat keus uit:

 • Soep van de week
 • Verse salades
 • Tosti’s
 • Ovenbroodjes zoals Saucijzenbrood met ons Prijswinnende Korstdeeg
 • In dikke plakken gesneden Belegd Boerenbrood met beleg naar keuze. Onze Boerenbrood soorten zijn:
  • Multivloer
  • Wout wit
 • Frisdrank en mineraalwater
 • Vers geperste jus d’órange
 • Senza thee (smaakvolle thee van losse theeblaadjes, aangevuld met kruiden en vruchten)
 • Beukenhorst Coffee, ambachtelijke koffie van een van de oudste koffiebranderijen van het land (sinds 1784)
 • Luxe koek of banket van onze banketbakkersafdeling

Onze gastvrije medewerkers zullen zich inspannen om er iets gezelligs voor je van te maken. Op ons terras kun je gebruik maken van wifi.

Voor de kids: broodjes, kinderstoel, kleurplaat

Kinderen zullen ook lekker smullen ook van onze heerlijke soepen, salades en broodjes. Voor hen zijn er ook mini-broodjes verkrijgbaar, mini-krentenbollen of eierkoeken. Of een frikandelbroodje of een saucijzenbroodje uit de oven.

Er is een kinderstoel aanwezig en we delen altijd een kleurplaat met potloden uit. Dan zit je zelf ook relaxed.

Lunchroom

Nog steeds kun je bij Bakkerij Schuiteman ook gebruik maken van de lunchroom. Regent het of vind je het te koud om buiten te zitten? Kom dan knus bij de warme bakker binnen zitten.

Complete lunch thuis of op kantoor?

Wil je thuis lunchen? Belegde broodjes zijn dan ideaal. Je vindt belegde broodjes online. Bestel ze, haal ze af en maak het thuis of op kantoor gezellig. Een lekker broodje maakt je dag compleet anders.

Openingstijden terras

Vanaf 8.00 uur ben je welkom op ons terras voor een (wellicht nog warm) knapperig en krokante snede Boerenbrood, croissant of iets anders lekkers en een luxe koffie. Het terras sluit om 17.00 uur.

Dagje fietsen of wandelen?

Ook voor wandelaars en fietsers biedt Bakkerij Schuiteman volop inspiratie voor een heerlijke lunch die je bij ons geniet of meeneemt. We bieden je volop keus in verse, ambachtelijk gebakken broodjes om onderweg van te smullen.

Complete lunch in Garderen – wie is Bakkerij Schuiteman?

Je kent vast wel ons Veluws Donker of Gelders Volkoren dat we volgens authentiek recept op traditionele wijze voor je bakken.

Heerlijk smaakvol, voedzaam brood dat ook nog eens bolstaat van gezonde voedingsstoffen. We verkopen het in onze gezellige bakkerijwinkels in Garderen en Voorthuizen.

Ook vind je bij ons brood van eigen receptuur zoals Woutbrood, een verbeterde versie van het Waldkorn brood. Je kunt dit brood online bestellen.

Ons banket is al regelmatig in de prijzen gevallen. Kom ons heerlijke gebak, taarten en vlaaien bewonderen. Het lekkerste banket in de regio Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet.