Kerststol online thuisbezorgd, ambachtelijke bakker staat voor niks

Hoe zorg je dat iedereen op tijd zijn kerstpakket krijgt? Met al die halfbezette kantoren krabbelen personeelsmanagers zich in december achter de oren. Bij Bakkerij Schuiteman kun je een ambachtelijke Roomboter Kerststol online bestellen.

Wil jij ook thuis een kerststol laten bezorgen? Samen met een Roomboter Amandelkerstkrans van ons prijswinnende korstdeeg geef je het beste kerstpakket!

Bel naar telefoon 0577-461206 of e-mail naar info@bakkerijschuiteman.nl.

De enige echte kerststol eet je van Bakkerij Schuiteman
Dat we goed zijn in brood en luxe brood bakken, dat weet iedereen. Dat we ook nog eens de lekkerste kerststollen online en in de winkel verkopen, dat ga jij binnenkort ontdekken!

Onze bakkers houden een strakke hand aan de ambachtelijke bereiding van kerststollen. Ze zien er nauw op toe dat dit lekkere kerstbrood aan niks ontbreekt.

Ons traditionele amandelspijs van onder meer de beste kwaliteit amandelen, eiwit, water en citroenrasp en andere luxe ingrediënten maken onze kerststollen tot een cadeau waar je mee thuis kunt komen. Klein, middel of groot en in luxe cadeauverpakking.

Kerststol online assortiment:

Luxe Tulband gevuld voor in het kerstpakket
Onze Luxe Tulband hebben we gevuld. Hij ziet er lekker winters, sfeervol en veelbelovend uit. De vulling is dat ook. Boordevol met echte fruitmix sukade, rozijnen, krenten, rum…deze moet je geproefd hebben!

Verras eens iemand met deze Luxe Tulband. Leuk om weg te geven, nog leuker om te ontvangen ☺. Of wat dacht je van de Red Velvet Tulband!

Beste Roomboter Amandelstaaf van Bakkerij Schuiteman
Onze Roomboter Amandelstaaf is verrassend lekker. Dat komt natuurlijk mede door ons traditionele amandelspijs en prijswinnende korstdeeg. Ons beroemde korstdeeg is een huisgemaakte variant van bladerdeeg met ingrediënten zoals bloem, roomboter, eieren, zout en meer.

Roomboter Amandelkrans bestellen

 

Bestel voor kerst ook:

NIEUW: Hartige Gehakt Kerstkrans (samen met lokale slager)
Sneeuwpop Tulband

Kerstbrunch en kerstbroden bestellen

Luxe broodjes voor een sfeervolle Kerstbrunch vind je bij Bakkerij Schuiteman. Bestel hier:

Harde broodjes

Zachte bolletjes

Voor de kinderen zijn er natuurlijk allerlei ‘kleintjes’ zoals Mini krentenbollen en Mini-broodjes. Ook onze bekende ambachtelijke broden zoals Veluws Donker en Gelders Volkoren zijn verrukkelijk en de basis van een heerlijke kerstbrunch.

Vergeet de Kerstborrel niet en haal je hart op aan ons lekkers voor de borrelplank!

Wie is Bakkerij Schuiteman?
Bakkerij Schuiteman heeft een lange geschiedenis als warme bakker op de Veluwe, regio Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Elspeet. Wij hebben een passie voor brood, banket, taarten, vlaaien, koek en chocola.

Onze bakkers hebben elk hun eigen specialisme en bereiden met passie authentieke producten van verrassende kwaliteit en een prachtige afwerking.

Bewonder ons brood online. Of ga eens lekker saucijzenbroodjes bestellen.

Kerststol bezorgen van bakkerij in Garderen en Voorthuizen

Makkelijk en snel een kerststol thuisbezorgen? Lever een Excel- of Word-bestand aan met de adressen van je personeelsleden of relaties en wij zorgen voor de rest. Wij zijn hèt adres voor de beste banketspecialiteiten.