In het nieuws: dit jaar besteden we in de winkels meer aan Sint en Kerst dan andere jaren. Niet vreemd, want we kunnen niet veel anders. Bakkerij Schuiteman maakt van Kerst dit jaar iets speciaals.

We hebben voor elk moment van Kerst de beste broodjes, broodproducten en zoetigheden voor je geselecteerd. Dat scheelt je zoeken. En de faalkans is minimaal, want met ons ambachtelijke lekkers kan het in jouw keuken niet meer mis gaan!

Kerst wordt dit jaar knus, relaxed en vooral: puur met het beste uit de regio.

Lees maar en bestel!

Drie dagen weekend, dat vraagt een andere aanpak

Eens in de zoveel tijd valt Kerst een beetje ongemakkelijk. Dit jaar is dat het geval.

Vrijdag, zaterdag, en dan volgt daarna de zondag. Dan moet je je menu wel een beetje aanpassen wil je geen drie dagen met eten bezig zijn.

Hierbij presenteren we jou het Bakkerij Schuiteman menu:

Eerste Kerstdag

We hebben gezocht naar een mooie invulling voor Eerste Kerstdag:

Roomboter amandelstaaf met prijswinnend korstdeeg 
Buitengewoon is onze Roomboter amandelstaaf die we maken van ons prijswinnende speculaasdeeg. Het recept verklappen we je natuurlijk niet ☺ maar er zijn speciale speculaaskruiden aan toegevoegd die deze staven hun authentieke smaak geven.

De glanzende staven zien er extra aanlokkelijk uit door de amandelen waarmee ze zijn opgelegd.

Tweede Kerstdag

Bakkerij Schuiteman denkt natuurlijk aan het ontbijt.

  • Begin de dag met onze ambachtelijke kerststol met traditionele vulling
  • Koffie drink je met keus uit een Amandelletter of Amandelkrans

Ja, ik ga nu kerststol bestellen

Kerststol: lekker luchtig, met krentjes, rozijnen en spijs
Onze kerststol is gevuld met traditioneel amandelspijs. Dit amandelspijs wordt gemaakt van de beste amandelen, eiwit, water en citroenrasp. Zo ontstaat spijs met een authentieke smaak die je alleen bij de ambachtelijke bakker van Gelderland vindt.

Het spijs dat ook in ons prijswinnende gevulde speculaas zit…

Amandelkrans van prijswinnend korstdeeg
Heerlijk om koud te eten, maar ook echt om je vingers bij af te likken als je ze 5-10 minuten op 180 graden in een heteluchtoven verwarmt: onze roomboterletters.

Gemaakt van prijswinnend korstdeeg, onze unieke variant van bladerdeeg met ingrediënten zoals bloem, roomboter, eieren, zout en ssjjttt we verklappen niet alles!

Ga je vandaag voor een kerstdiner? Vergeet dan de soepbroodjes niet te bestellen voor bij de soep.

Bij het dessert serveer je natuurlijk onze onvergetelijk lekkere bonbons, huisgemaakt van de beste, eerlijke chocola!

Derde Kerstdag, zondag

Derde kerstdag verleggen we de focus van het kerstdiner naar kleinere maaltijden.

We denken aan een brunch met ons ambachtelijke brood zoals Veluws brood, Gelders volkoren en onze huisgemaakte variant van Waldkornbrood.

Ter afsluiting presenteer je hier kerstbonbons in melk, puur en wit bij. Elke bonbon is een plaatje op zich met een echt winters uiterlijk. Haast te mooi om je tanden in te zetten.

Ook onze tulband is een aanrader. Met hulstblaadje, kerstklokje, kerstboodschap en royale icinglaag is deze tulband een winterse sfeermaker op tafel.

Later op de dag geniet je weer van onze unieke producten. Onze saucijzenbroodjes – met ons beroemde korstdeeg – zijn een fantastische keuze voor iedereen. Warm, hartig en niet té zwaar op de maag. En de kleintjes vinden ze ook lekker.

Saucijzenbroodjes bestellen

Zoekt u naar bakker Voorthuizen, bakker Barneveld?

Zoek niet langer, bij Bakkerij Schuiteman in Garderen en Voorthuizen hebt u uw adres gevonden. Wij verzorgen al uw ambachtelijk, vers en gezond brood. Boordevol voedingsstoffen en met een smaak die u niet meer gewend bent. Wij zijn uw adres voor de beste banketspecialiteiten.

Maak snel kennis en lees meer over ons unieke bedrijf. Bestel nu in onze webshop.