Deze 2 beste Moederdagideeën moet je gelezen hebben!

Verrassen doe jij je moeder natuurlijk elk jaar. Hoe blijf je origineel? Bakkerij Schuiteman heeft de 2 gouden tips voor je. Hiermee verwarm je het hart van je moeder zeker weten. Wij gaan je vertellen hoe.

Bekijk ook eventjes als je tijd hebt ons brood online en al het andere banket in onze webshop.

Of kom even langs in onze winkels in Garderen en Voorthuizen voor nog meer verrassingen.

Ontbijt voor Moederdag – Maar dan anders met door onszelf ontwikkelde producten

Een ontbijt maken dat kan iedereen. Daarom hebben onze bakkers zich gebogen over het leukste, het lekkerste Ontbijtpakket dat je je maar kunt indenken.

Verpakt in een luxe geschenkdoos is het al heel leuk om te overhandigen. En je houdt je moeder er úren mee zoet ;-).

Een Ontbijtpakket voor Moeder bestaat uit een:

Met boter, jam, hagelslag, ham, kaas, sinaasappelsap of appelsap is het helemaal compleet. Daarmee ga je haar vast en zeker een groot plezier doen!

Bestel nu een Ontbijtpakket voor 1 persoon.

Zit jouw moeder niet graag alleen? We hebben ook leuke pakketjes voor kinderen. Bestel een Ontbijtpakket Kind hier.

Liever een Bon voor een Ontbijtpakket bestellen? Ook leuk. Dan kiest ze haar moment zelf. E-mail dan even naar info@bakkerijschuiteman.nl of kom even langs in onze winkels.

  1. Gun je moeder een ‘terrasje’

Een terrasje pakken was er lange tijd niet bij. En wat hebben we dat gemist!

Jouw moeder vast ook, samen met een familielid of vriendin heerlijk plaatsnemen met een lekker broodje en een kop koffie. Terwijl haastige werkenden en kuierende toeristen langs hun oog voorbij trekken.

Per 28 april is het buitenterras van Bakkerij Schuiteman ook weer geopend! Geef je moeder een Lunch voor 2 cadeau. Gun haar de heerlijkste broodjes, onze bijzondere koffie en een ontspannen moment!

Bestel een Lunchbon 2 personen en e-mail naar info@bakkerijschuiteman.nl of kom even langs in onze winkels.

De bakkerij die prijzen wint: bekroonde Oranjesoezen (april 2021)
Ken je Bakkerij Schuiteman nog niet? Wij zijn de bakker van wie de Oranjesoezen dit jaar werden bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. En we hebben vaker prijzen gewonnen!
Wij zijn ook een bakker die met je meedenkt. Welke hoogtepunten er ook zijn, we hebben altijd verrassend banket voor je om elke gelegenheid tot iets bijzonders te maken.

Is het niet met huisgemaakte truffels, sensationele bonbons, ambachtelijk brood zoals Veluws Donker of Gelders Volkoren, dan is het wel met luxe gebak.

Velen uit Garderen en Voorthuizen maar ook ver daarbuiten zoals uit Ermelo, Putten, Barneveld, Uddel en Elspeet weten onze warme en sfeervolle bakkerij te vinden!

Moederdagcadeau kopen bij Bakkerij Schuiteman
Trakteer jij je moeder op een Ontbijtpakket? Of wil je haar een lunch cadeau doen? Het kan allemaal. Neem even contact op met een van onze winkels in Garderen of Voorthuizen.

Graag tot ziens!