Bevrijdingsdagactie met Bekroonde Oranjesoezen: 3+1 gratis

Zoals je al eerder van ons hebt gelezen zijn onze Oranjesoezen bekroond op 21 april tijdens een keuring door het Nederlands Bakkerij Centrum!

Hart en ziel hadden onze bakkers gestoken in de smaak van de vulling, het deeg, de afwerking, en jawel hoor, de bekroning was een feit! Bij Bakkerij Schuiteman ging de vlag uit.

Terwijl heel Nederland Bevrijdingsdag viert, doen wij onze Oranjesoezen actie nog eens royaal over. Bestel nu en geniet op 4 en 5 mei. Profiteer van de actie:

Het is handig als je bestelt via de webshop en je bestelling komt afhalen. Bij thuisbezorging gelden de 4+1 en 3+1 acties niet.

Oranjetompouce scoort een 8,1 tijdens keuring
Het Nederlands Bakkerij Centrum heeft zowel onze Oranjesoezen gekeurd als onze Oranjetompoezen. De Oranjesoes werd bekroond want op alle onderdelen scoorde dit Oranjegebak een 8 of een 9!

Onze Oranjetompoucen haalden een cijfer van maar liefst een 8,1. De vulling van onze Oranjetompoezen scoorde extreem hoog: een 9!

Wanneer je je realiseert dat het korstdeeg van onze Oranje tompoes al eerder prijswinnend was, dan kun je wel nagaan dat ook onze Oranjetompouces een bijzonderheid zijn.

Wie is Bakkerij Schuiteman?
Elke keer weet Bakkerij Schuiteman je weer te verrassen. Is het niet met ambachtelijk Woutbrood van eigen receptuur zoals de verbeterde versie van Waldkorn brood, dan is het wel met ontzettend mooi gebak.

Bekijk onze Oranjesoezen, Oranjetompoucen en concludeer dat elk taartje een genot is om te kopen, te serveren, neer te zetten, iemand mee te verrassen en natuurlijk om te eten!

Woon jij in Ermelo, Putten, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Uddel, Elspeet of ergens anders op de Veluwe en ga je op bezoek bij iemand of ontvang je visite thuis? Met ons gebak zet je direct de juiste toon.

Iedereen voelt zich gewaardeerd met lekkere taart.

Oranjetompoezen kopen, Oranjesoezen bestellen Garderen, Voorthuizen

Oranje tompouce kopen? Bestel prijswinnend Oranjegebak bij Bakkerij Schuiteman. Dat kan telefonisch, in de winkel of via de website. Hier kun je ook brood online bestellen zoals bijvoorbeeld Veluws Donker of echt Gelders Volkoren.

Het gezelligste Bevrijdingsfeest begint met Oranjegebak!

Winkel Garderen
Bakkerstraat 8
Garderen, 3886 AT
0577-461206

Winkel Voorthuizen
Smidsplein 13/A
Voorthuizen, 3781 GR
0342-471366

Graag tot ziens in onze winkels.