Lekker veilig brood en banket van Bakkerij Schuiteman.

Bakkerij Schuiteman ontvangt op 3 april 2017 het hygiënecode- certificaat voor de brood- en banketbakkerij.
Dit geeft de consument de garantie dat de heerlijke producten van Bakkerij Schuiteman volgens de eisen van de Hygiënecode zijn bereid.



De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- of drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygiënecode.

Succes
Het hygiënecode-certificaat is een initiatief van de Stichting Voedsel Veiligheidsinspectie Wageningen in samenwerking met ISACert B.V. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren om te kijken of zij volgens de eisen uit de Hygiënecode werken. Bakkerij Schuiteman heeft deze strenge inspectie met succes doorlopen en is daarom vanaf 22 maart 2017 in het bezit van het felbegeerde hygiënecode-certificaat. De certificering staat onder toezicht van de internationale Raad van Accreditatie. 




Bakkerij Schuiteman

|
Sitemap
|
Ontwerp en realisatie: w3worx websolutions